| dc.contributor.author | پقه, اسمعیل | fa_IR |
| dc.contributor.author | غفله مرمضی, جاسم | fa_IR |
| dc.contributor.author | آق, ناصر | fa_IR |
| dc.contributor.author | نوری, فرزانه | fa_IR |
| dc.contributor.author | سپهداری, ابوالفضل | fa_IR |
| dc.contributor.author | طرفی موزان زاده, منصور | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:52:26Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:52:26Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:52:26Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:52:26Z | |
| dc.date.issued | 2019-05-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1398-02-11 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | پقه, اسمعیل, غفله مرمضی, جاسم, آق, ناصر, نوری, فرزانه, سپهداری, ابوالفضل, طرفی موزان زاده, منصور. (1398). تاثیر لسیتین سویای جیره بر شاخصهای رشد، بازماندگی، تغذیه ای و فاکتورهای خونی صبیتی جوان (Spaidentex hasta). مجله علمي شيلات ايران, 28(1), 131-143. doi: 10.22092/ISFJ.2019.118886 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2019.118886 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-2099-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/598902 | |
| dc.description.abstract | مطالعه حاضر با هدف بررسی اثرات چهار سطح لسیتین سویا (0، 3، 6 و 9 درصد جیره) در جیره غذایی با سطوح پروتئین و انرژی یکسان (50 درصد پروتئین و kj/g 18/5 انرژی) بر شاخصهای رشد، تغذیهای و خونی بچه ماهیان صبیتی (Sparidentex hasta) با وزن اولیه 0/16 ± 37/90 گرم انجام گرفت. پس از پایان دوره 56 روزه پرورش ، نتایج نشان داد با افزایش مقدار لسیتین از صفر تا 6 درصد شاخصهای رشد افزایش یافته ولی با افزایش سطح لستین جیره غذایی از 6 به 9 درصد از مقادیر شاخصهای رشد کاسته شد. بیشترین مقادیر در شاخصهای میانگین وزن نهایی (2/99 ± 86/19 گرم)، میانگین افزایش وزن (3/06 ± 48/41 گرم و ضریب رشد ویژه (SGR) (0/07 ± 1/47) در تیمار جیره غذایی 6 درصد لسیتین بدست آمد که این مقادیر با مقادیر بدست آمده در جیره شاهد اختلاف معنیدار داشت (P <0.05). شاخصهای بازماندگی، ضریب تبدیل غذایی و ضریب بازده و فاکتورهای خونی مورد مطالعه در تیمارهای مختلف تغییر معنی داری نداشتند (P>0.05). نتایج این تحقیق نشان داد، استفاده از لسیتین سویا در سطح 6 درصد در ترکیب جیره غذایی بچه ماهیان صبیتی جهت بهبود شاخص های رشد این گونه مناسب است. | fa_IR |
| dc.format.extent | 656 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2019.118886 | |
| dc.subject | لسیتین سویا | fa_IR |
| dc.subject | صبیتی | fa_IR |
| dc.subject | رشد | fa_IR |
| dc.subject | فاکتورهای خونی | fa_IR |
| dc.subject | تكثير و پرورش | fa_IR |
| dc.title | تاثیر لسیتین سویای جیره بر شاخصهای رشد، بازماندگی، تغذیه ای و فاکتورهای خونی صبیتی جوان (Spaidentex hasta) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.contributor.department | مؤسسه تحقیقاتی علوم شیلاتی کشور - مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آبهای داخلی - گرگان | fa_IR |
| dc.contributor.department | مؤسسه تحقیقاتی علوم شیلاتی کشور - پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور - اهواز | fa_IR |
| dc.contributor.department | پژوهشکده آرتمیا و موجودات آبزی – دانشگاه ارومیه | fa_IR |
| dc.contributor.department | پژوهشکده آرتمیا و موجودات آبزی – دانشگاه ارومیه | fa_IR |
| dc.contributor.department | مؤسسه تحقیقاتی علوم شیلاتی کشور - تهران | fa_IR |
| dc.contributor.department | مؤسسه تحقیقاتی علوم شیلاتی کشور - پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور - ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 28 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 131 | |
| dc.citation.epage | 143 | |