اثر آلفالیپوئیک اسید بر رشد، ترکیب بدن و فعالیت برخی آنزیمهای آنتیاکسیدانی در بافت عضله، کبد و روده ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
(ندگان)پدیدآور
بی نیاز, حجت الهسالارزاده, علیرضاقبادی, شایانمحمدی زاده, فلورااسماعیلی, امیر حسیننوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
هدف از مطالعه حاضر بررسی مکمل آلفالیپوئیک اسید (ALA) به عنوان یک منبع آنتیاکسیدانی است. در این آزمایش ماهیان قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن 02/0± 16/22 گرم در چهار تیمار با سه تکرار به مدت هشت هفته مورد بررسی قرار گرفتند. جیرههای آزمایشی شامل: شاهد (جیره تجاری فاقد مکمل)، mg/kg500 ALA، mg/kg1000 ALA و جیره حاوی mg/kg1500 ALA بودند. پس از پایان هشت هفته، فاکتورهای رشد، ترکیب عضله ماهی، میزان آنزیمهای گلوتاتیون- اس-ترانسفراز (GST)، گلوتاتیون (GSH) و فعالیت آنزیم کاتالاز (CAT) در بافت عضله، کبد و روده اندازهگیری شدند. نتایج فاکتورهای رشد نشان داد که درصد افزایش وزن، افزایش طول و نرخ رشد ویژه بین تیمارهای مختلف معنیدار بود (p
کلید واژگان
آلفالیپوئیک اسیدOncorhynchus mykiss
رشد
ترکیب لاشه
فعالیت آنتیاکسیدانی
تغذيه
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2020-03-011398-12-11
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانسازمان پدید آورنده
گروه شیلات ، واحد بندرعباس ، دانشگاه آزاد اسلامی ، بندرعباس ، ایرانگروه شیلات ، واحد بندرعباس ، دانشگاه آزاد اسلامی ، بندرعباس ، ایران
گروه شیلات ، واحد بابل ، دانشگاه آزاد اسلامی ، بابل ، ایران
گروه شیلات ، واحد بندرعباس ، دانشگاه آزاد اسلامی ، بندرعباس ، ایران
گروه شیلات ، واحد بابل ، دانشگاه آزاد اسلامی ، بابل ، ایران
شاپا
1026-13542322-5998




