مرور دوره 29, شماره 4 بر اساس موضوع "اسیدهای چرب غیراشباع"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقاله علمی-پژوهشی: اثرات روشهای مختلف پخت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2020-10-01)این مطالعه جهت ارزیابی روشهای مختلف پخت بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus) صورت گرفته است. در این مطالعه چهار روش پخت شامل کبابی، آب پز، سرخ شده و پخت در ...



