مرور دوره 26, شماره 5 بر اساس موضوع "بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
بررسی خواص آنتیاکسیدان ترکیبات فنلی در گیاه دریایی قهوه ای (Sargassum ilicifolium) سواحل ایرانی دریای عمان
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2018-01-01)بهرهگیریهای صنعتی از گیاهان دریایی در دهههای گذشته رشد نمایی را نشان میدهد. کاربردهای غذایی به خصوص در ترکیبات غذای انسانی و کاربردهای درمانی از مهمترین این بهرمندیها محسوب میگردند. در این مقاله پتانسیلهای بیوتکنولوژیک ...
-
مقایسه تاثیر پوششهای کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز (Camellia sinensis L.) بر کیفیت ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری در یخچال
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2018-01-01)در این مطالعه، تاثیر پوششهای کیتوزان و نانوکیتوزان غنی شده با عصاره چای سبز (Camellia sinensis L.) برکیفیت ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری در یخچال (Cº 1±4) به مدت 12 روز مورد سنجش قرار گرفتند. ...



