مرور دوره 26, شماره 5 بر اساس موضوع "آلودگي محيطهاي آبي"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی فاکتورهای شیمیایی، ارزش غذایی و میزان پذیرش کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) خشک طعمدار تولید شده به روش صنعتی
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2018-01-01)این پژوهش با هدف تهیه فرآورده خشک طعم دار از کیلکا، بررسی ارزش غذایی، فاکتورهای شیمایی، کپک و مخمر و مدت زمان ماندگاری در دمای محیط انجام شد. تیمارها شامل کیلکای خشک نمک سود شده سبک (تیمار 1)، نمک سود شده سبک به اضافه سرکه ...



