مرور دوره 26, شماره 4 بر اساس موضوع "اسیدهای چرب چندغیراشباع"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تغییرات شاخصهای اکسایشی چربی و ترکیب اسیدهای چرب فیله نمک سودشده ماهی آمور Ctenopharyngodon idella تحت تاثیر انواع روشهای پخت
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2017-11-01)تغییرات چربی و اسیدهای چرب غیراشباع فیله نمکسود ماهی آمور تحت تاثیر روشهای مختلف پخت بررسی شد. برای این منظور فیلههای خام، نمکسود شده (با 24 درصد نمک خشک) و پختهشده (سرخ شده، آبپز، حرارت مایکروویو و کباب شده) مورد ...



