مرور دوره 28, شماره 2 بر اساس موضوع "ارزشیابی حسی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تعیین مقدار بهینه ایزوله پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کمچرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفههای اصلی (PCA)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2019-07-01)هدف از این پژوهش تعیین مقدار بهینه ایزوله پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کمچرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و بررسی برخی ویژگیهای کاربردی محصول تولیدی بود. به این منظور ایزوله پروتئین ماهی(FPI) ...



