مرور دوره 27, شماره 1 بر اساس موضوع "بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي"
در حال نمایش موارد 1 - 3 از 3
-
بررسی تاثیرغلظت های مختلف سدیم نیترات و سدیم بی کربنات بر میزان رشد و چربی کل ریز جلبک (Neochloris oleoabundance)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2018-05-01)منابع کربن و نیتروژن از عوامل ضروری برای رشد ریز جلبکها محسوب میشود، در این مطالعه اثر سدیم نیترات (NaNO3) و سدیم بیکربنات (NaHCO3) بر رشد ریز جلبک N. oleoabundan در محیط کشت BBM موردبررسی قرار گرفت. بدین منظور از محلول ...
-
بررسی فعالیت ضد باکتریایی ساپونین استخراجشده از خیار دریایی گونه (Stichopus hermanni) جمع آوری شده از خلیج فارس
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2018-05-01)خیارهای دریایی تولید کننده انواع مختلفی از ترکیبات طبیعی زیست فعال به ویژه متابولیتهای ثانویه از جمله ساپونین می باشند. هدف از مطالعه حاضر بررسی فعالیت ضد باکتریایی ساپونین استخراج شده از خیار دریایی گونه (Stichopus hermanni) ...
-
تاثیر سرخ کردن فیله هامور معمولی (Epinephelus coioides) با روغنهای مختلف گیاهی (روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور) بر پروفایل اسید چرب، مواد معدنی و ویتامینها
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2018-05-01)هدف این مطالعه شناسایی و تعیین مقدار پروفایل اسید چرب، مواد معدنی و ویتامین های هامور معمولی بود که به طور عمیق در روغنهای گیاهی مختلف (روغن زیتون، روغن هسته انگور و روغن ذرت) سرخ شدند. بیشترین و کمترین مقادیر اسیدهای ...



