مرور دوره 28, شماره 1 بر اساس موضوع "آنزیمهای آنتی اکسیدانی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر مجزا و ترکیبی عصارههای کاسنی (Cichorium intybus) و علفچای (Hypericum perforatum) بر شاخص های ایمنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2019-05-01)این تحقیق با هدف بررسی تاثیر عصاره های کاسنی (Cichorium intybus) و علفچای (Hypericum perforatum) بر شاخصهای ایمنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان انجام گرفت. برای این منظور 720 قطعه ماهی قزل ...



