مرور دوره 29, شماره 1 بر اساس موضوع "بهداشت و بيماريهاي آبزيان"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
بررسی اثرات استفاده از باکتریوفاژ AHɸ3 در میزان بازماندگی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) آلوده به باکتری آئروموناس هیدروفیلاAeromonas hydrophila) ) در شرایط درونتنی (in vivo)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2020-03-01)باکتری آئروموناس هیدروفیلا عامل بروز سپتیسمی در ماهیان آبهای شیرین و شور است. در حال حاضر، یکی از مهمترین مشکلات در زمینه مدیریت بهداشتی برخی از مزارع تکثیر و پرورش ماهیان، کنترل و پیشگیری از سندرم سپتیسمی باکتریایی ناشی ...
-
تأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخصهای رشد، میزان بقاء، فراسنجههای خونی و برخی از پاسخهای ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2020-03-01)به منظور بررسی تأثیر خوراکی پودر فلفل قرمز تند بر برخی پارامترهای رشد، بقاء فراسنجههای خونی و پاسخهای سیستم ایمنی ماهیان قزلآلای رنگینکمان، تعداد 240 عدد بچه ماهی (میانگین وزن 33/0±69/15 گرم) در 12 مخزن (هر مخزن 20 عدد ...



