مرور دوره 24, شماره 4 بر اساس موضوع "بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي"
در حال نمایش موارد 1 - 3 از 3
-
اثر ترکیبی نایسین و استات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری ماهی قزلآلا ی رنگینکمان (Onchorhynchus mykiss) شکمخالی
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2016-01-01)نایسین یک ماده ضد میکروبی طبیعی است که بر بسیاری از عوامل بیماریزا و ارگانیسمهای مسبب فساد مواد غذایی تأثیر دارد. هدف از انجام این تحقیق ارزیابی اثرات نایسین ( 15/0 درصد) و استات سدیم (1 درصد) بصورت منفرد و ترکیبی بر ...
-
ارزیابی متغیرهای استخراج بر خواص ژلی آگار جلبک پرورشی Gracilariopsis persica با روش سطح پاسخ (RSM)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2016-01-01)در پژوهش حاضر با استفاده از روش سطح پاسخ[1](RSM) روند خواص ژلی ویسکوزیته و دمای هیسترزیس ژل آگار از آگاروفیت پرورشی Gracilariopsis persica و بهینهسازی مدل آن مطالعه شد. بر اساس نتایج حاصل از تاثیر سه متغیر مستقل غلظت ...
-
تاثیر غلظت هگزیل رزورسینول بر تغییرات شیمیایی، باکتریایی، حسی و مدت زمان ماندگاری میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) منجمد
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2016-01-01)تکنولوژی عمل آوری برای صادرات و واردات میگو حائز اهمیت بوده، بایستی بر اساس نیاز بازار انتخاب شده و توسط سازمان امنیت غذاها پذیرفته شود. بنابراین جهت حصول به یک تکنولوژی مناسب، حفظ کیفیت شیمیایی، باکتریایی، حسی، سلامت ...



