مرور مجله علمي شيلات ايران بر اساس موضوع "Acanthopagrus latus"

  • تأثیر روش های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus 

    علی پور, داود؛ جواهری بابلی, مهران؛ رومیانی, لاله (موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2017-07-01)
    هدف از این تحقیق بررسی تاثیر روش های پخت بر محتوای مواد معدنی و ویتامین های فیله شانک زرد باله بود.در این مطالعه ، فرایند پخت بر روی فیله ماهی شانک زرد باله(Acanthopagrus latus) با 3 روش شامل بخار پز کردن، سرخ کردن و کباب ...

  • یافته علمی: درصد غذادهی مناسب در دوره نرسری ماهی شانک زردباله Acanthopagrus latus 

    موزان زاده طرفی, منصور؛ پقه, اسمعیل؛ ذبایح نجف آبادی, مجتبی؛ غفله مرمضی, جاسم؛ حسینی, سید جواد؛ مهرجویان, شاپور؛ اصولی, عبدالرحیم؛ سقاوی, حمید؛ منعم, جواد (موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2018-10-01)
    یک تحقیق 30 روزه به منظور بررسی اثرات درصد غذادهی مختلف (2، 4، 6، 8، 10% وزن تر/روز) و غذای تر (20% وزن تر/روز) بر عملکرد رشد و مصرف جیره غذایی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) انگشت قد (با وزن اولیه 8/0 گرم) در ...