نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorوسدی, الهامfa_IR
dc.contributor.authorبرزگر, حامدfa_IR
dc.contributor.authorبرجیان فرد, محبوبهfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:12:59Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:13:00Z
dc.date.available1399-08-23T09:12:59Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:13:00Z
dc.date.issued2014-05-01en_US
dc.date.issued1393-02-11fa_IR
dc.identifier.citationوسدی, الهام, برزگر, حامد, برجیان فرد, محبوبه. (1393). تأثیر مصرف مکمل امگا ۳ و غذای پرچرب بر مقادیر عامل نوروتروفیک مشتق از مغز (BDNF) در هیپوکمپ رت‌های نر بالغ. مجله علوم پزشکی رازی, 21(119), 42-48.fa_IR
dc.identifier.issn2228-7043
dc.identifier.issn2228-7051
dc.identifier.urihttp://rjms.iums.ac.ir/article-1-3101-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/595591
dc.description.abstractزمینه و هدف: این پژوهش با هدف شناسایی اثرات احتمالی مکمل امگا- 3 و رژیم غذایی پرچرب ( 50 % چربی اشباع، مشتق شده از روغن سویا) بر مقاد یر در هیپوکمپ رتهای نر بالغ با تکیه بر شفاف تر کردن نقش تغذیه در چگونگی تعدیل شکل پذیری سیناپس ی (BDNF) عامل نوروتروفیک مشتق از مغز انجام شد. 170 گرم )، در 3 گروه مساو ی 7 تا یی کنترل، غذا ی ± روشکار: در این پژوهش تجربی 21 سر رت نر نژاد ویستار (با سن 8 هفته و میانگین وزن 10 پرچرب و مکمل امگا 3 به طور تصادفی تقسیم شدند. گروه کنترل از غذای استاندارد مؤسسه سرم و واکسن سازی رازی استفاده کردند. گروه با رژیم غذا یی پرچرب، به مدت 8 هفته رژیم غذایی در دسترس پرچرب دست ساز دریافت کردند. گروه مکمل امگا 3، روزانه ( 100 میلی-گرم/کیلوگرم وزن بدن ) مکمل با روش الایزا سنجیده شد و دادهها با استفاده از روش آماری آنالیز واری انس ی ک BDNF امگا- 3 به صورت خوراکی به روش گاواژ دریافت کردند. مقادیر طرفه تحلیل شدند. هیپوکمپ پس از 8 هفته، در گروه غذای پرچرب نسبت به گروه کنترل کاهش داشت اما BDNF یافتهها: یافتههای پژوهش حاضر نشان داد، مقادیر هیپوکمپ افزایش داشت که این افزایش در مقایسه با گروه BDNF در گروه مکمل امگا 3 در پایان هفته هشتم، مقادیر .(p=0/ کاهش معنیدار نبود ( 873 .(p=0/ و 006 p=0/ کنترل و گروه غذای پرچرب معنیداری بود ( 008 هیپوکمپی را به همراه داشته BDNF نتیجهگیری: با توجه به پارامترهای حاصل از مطالعه به نظر میرسد، تغذیه مکمل امگا- 3 میتواند، افزایش مقادیر باشد.fa_IR
dc.format.extent735
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علوم پزشکی رازیfa_IR
dc.relation.ispartofRazi Journal of Medical Sciencesen_US
dc.subjectفاکتور نوروتروفیک مشتق از مغز (BDNF)fa_IR
dc.subjectامگا-3fa_IR
dc.subjectغذای پر‌چربfa_IR
dc.subjectهیپوکمپfa_IR
dc.subjectفیزیولوژی ورزشfa_IR
dc.titleتأثیر مصرف مکمل امگا ۳ و غذای پرچرب بر مقادیر عامل نوروتروفیک مشتق از مغز (BDNF) در هیپوکمپ رت‌های نر بالغfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه تهرانfa_IR
dc.citation.volume21
dc.citation.issue119
dc.citation.spage42
dc.citation.epage48


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد