تاثیر مصرف پروتئین آب پنیر کنسانتره در مقایسه با پروتئین ایزوله شده سویا بر نمایههای متابولیک، التهابی و استرس اکسیداتیو در مردان سالم دچار اضافه وزن و چاقی
(ندگان)پدیدآور
تهورگر, عاطفهوفا, محمدرضاشیدفر, فرزادگوهری, محمود رضاحیدری, ایرجنوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
زمینه و هدف:
در این مطالعه، مصرف (Whey
Protein Concentrate-WPC) با پروتئین ایزوله شده سویا (Isolated Soy Protein - ISP) روی فاکتورهای متابولیک، التهابی و استرس اکسیداتیو در مردان
سالم دچار چاقی و اضافه وزن مقایسه شد. روش کار:
در این کارآزمایی بالینی دو سوکور تصادفی، 45 مرد سالم دچار اضافه وزن و چاقی، 12
هفته 65 گرم WPC یا 60 ISP محلول در 500 سیسی آب را، 30 دقیقه قبل از نهار نوشیدند. نمونههای
خون ناشتا، ابتدا و انتهای مطالعه و فشار خون سیستولیک (Systolic Blood
Pressure-SBP)،
دیاستولیک (Diastolic Blood Pressure-DBP) علاوه بر ابتدا وانتها، هر دو هفته
یکبار ارزیابی گردید. یافتهها: در
پایان بین دو گروه تفاوت SBP (02/0p
کلید واژگان
پروتئین وی کنسانترهپروتئین ایزوله شده سویا
نمایههای متابولیک
التهاب
استرس اکسیداتیو
علوم تغذیه
شماره نشریه
115تاریخ نشر
2014-01-011392-10-11
ناشر
دانشگاه علوم پزشکی ایرانسازمان پدید آورنده
دانشگاه علوم پزشکی تهراندانشگاه علوم پزشکی ایران
دانشگاه علوم پزشکی ایران
دانشگاه علوم پزشکی ایران
دانشگاه علوم پزشکی ایران
شاپا
2228-70432228-7051




