| dc.contributor.author | عربلو, طاهره | fa_IR |
| dc.contributor.author | آریائیان, ناهید | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:03:47Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:03:47Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:03:47Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:03:47Z | |
| dc.date.issued | 2014-11-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1393-08-10 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | عربلو, طاهره, آریائیان, ناهید. (1393). تاثیر زنجبیل بر الگوی قند و چربی های خون: مقاله مروری. مجله علوم پزشکی رازی, 21(125), 94-103. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2228-7043 | |
| dc.identifier.issn | 2228-7051 | |
| dc.identifier.uri | http://rjms.iums.ac.ir/article-1-3419-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/594857 | |
| dc.description.abstract | زنجبیل (Zingiber officinale roscoe) گیاهی است که امروزه به فراوانی
در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. در گذشته، این گیاه بخش مهمی از طب
چینی، طب سنتی هندی و طب یونانی بوده است و از آن در درمان بیماری های مختلفی
مانند زکام، روماتیسم، بیماری های عصبی، التهاب لثه، دندان درد، آسم، سکته، یبوست
و دیابت استفاده می شده است. تاکنون چندین مطالعه حیوانی و انسانی درباره تاثیر
مصرف زنجبیل بر الگوی قند و چربی های خون صورت گرفته است. اطلاعات این مقاله بر
اساس نتایج یافته های ما از جستجو در پایگاه های اطلاعاتی Pubmed و Elsevier به دست
آمده است. با توجه به
یافته های بیشتر مطالعات انجام شده در این
زمینه، به نظر می رسد مصرف زنجبیل احتمالا" می تواند سبب کاهش قند خون، انسولین سرم،
افزایش حساسیت به انسولین و بهبود الگوی چربی های خون به ویژه در افراد مبتلا به
دیابت نوع 2 شود. در این مقاله مروری به بررسی مطالعات انجام گرفته در این زمینه و
مکانیسم های احتمالی تاثیر زنجبیل بر الگوی قند و چربی های خون پرداخته شده است. | fa_IR |
| dc.format.extent | 2404 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علوم پزشکی رازی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Razi Journal of Medical Sciences | en_US |
| dc.subject | زنجبیل | fa_IR |
| dc.subject | قند خون | fa_IR |
| dc.subject | چربی های خون | fa_IR |
| dc.subject | علوم تغذیه | fa_IR |
| dc.title | تاثیر زنجبیل بر الگوی قند و چربی های خون: مقاله مروری | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مروري | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم پزشکی ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم پزشکی ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 21 | |
| dc.citation.issue | 125 | |
| dc.citation.spage | 94 | |
| dc.citation.epage | 103 | |