تاثیر زنجبیل بر الگوی قند و چربی های خون: مقاله مروری
(ندگان)پدیدآور
عربلو, طاهرهآریائیان, ناهیدنوع مدرک
Textمروري
زبان مدرک
فارسیچکیده
زنجبیل (Zingiber officinale roscoe) گیاهی است که امروزه به فراوانی
در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. در گذشته، این گیاه بخش مهمی از طب
چینی، طب سنتی هندی و طب یونانی بوده است و از آن در درمان بیماری های مختلفی
مانند زکام، روماتیسم، بیماری های عصبی، التهاب لثه، دندان درد، آسم، سکته، یبوست
و دیابت استفاده می شده است. تاکنون چندین مطالعه حیوانی و انسانی درباره تاثیر
مصرف زنجبیل بر الگوی قند و چربی های خون صورت گرفته است. اطلاعات این مقاله بر
اساس نتایج یافته های ما از جستجو در پایگاه های اطلاعاتی Pubmed و Elsevier به دست
آمده است. با توجه به
یافته های بیشتر مطالعات انجام شده در این
زمینه، به نظر می رسد مصرف زنجبیل احتمالا" می تواند سبب کاهش قند خون، انسولین سرم،
افزایش حساسیت به انسولین و بهبود الگوی چربی های خون به ویژه در افراد مبتلا به
دیابت نوع 2 شود. در این مقاله مروری به بررسی مطالعات انجام گرفته در این زمینه و
مکانیسم های احتمالی تاثیر زنجبیل بر الگوی قند و چربی های خون پرداخته شده است.
کلید واژگان
زنجبیلقند خون
چربی های خون
علوم تغذیه
شماره نشریه
125تاریخ نشر
2014-11-011393-08-10
ناشر
دانشگاه علوم پزشکی ایرانسازمان پدید آورنده
دانشگاه علوم پزشکی ایراندانشگاه علوم پزشکی ایران
شاپا
2228-70432228-7051




