مرور دوره 14, شماره 54 بر اساس موضوع "1 – بیماری ایسکمی قلب 2 – شیوه زندگی 3 – عادات غذایی"

  • بررسی ارتباط عادات غذایی با بیماری ایسکمی قلب 

    تقدسی, محسن؛ افاضل, محمدرضا؛ سیدی, محمود (دانشگاه علوم پزشکی ایران, 2007-04-01)
        زمینه و هدف: امروزه بیماری‌های قلب و عروق، شایع‌ترین علت مرگ‌ومیر می‌باشند. هزینه سالانه بیماری‌های قلبی ـ عروقی، بخش مهمی از هزینه‌های درمانی را به خود اختصاص می‌دهد. با توجه به نقش شیوه زندگی از جمله عادات غذایی در ...