مرور دوره 23, شماره 150 بر اساس موضوع "بیماری‌های قلبی عروقی"

  • بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع رایج در برخی محصولات غذایی ایران 

    اسکندریون, محمدرضا؛ نجفی, محمد؛ تیموری, مریم؛ پرتو, فرشته (دانشگاه علوم پزشکی ایران, 2016-12-01)
    زمینه و هدف: بیماری‌های قلبی و عروقی عامل اصلی مرگ‌ومیر در جهان هستند. رژیم‌های غذایی حاوی اسیدهای چرب اشباع، ترانس صنعتی و غیراشباع سیس اثرات مختلفی را بر روی چربی خون، مقاومت به انسولین، ترمبوز و آسیب عملکردی سلول‌های ...