مرور دوره 25, شماره 166 بر اساس موضوع "آگاهی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی آگاهی و عملکرد کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمینه روش طبخ مناسب برای کاهش تولید هیدروکربن های آروماتیک در گوشت
(دانشگاه علوم پزشکی ایران, 2018-04-01)زمینه و هدف: با توجه به نقش هیدروکربنهای آروماتیک در ایجاد سرطان، لزوم آموزش افراد در خصوص روشهای کاهش آن در محصولات غذایی و ضرورت تعیین آگاهی و عملکرد افراد در جهت طراحی برنامههای آموزشی موثر، در مطالعه حاضر به تعیین ...



