مرور دوره 20, شماره 115 بر اساس موضوع "التهاب"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تاثیر مصرف پروتئین آب پنیر کنسانتره در مقایسه با پروتئین ایزوله شده سویا بر نمایههای متابولیک، التهابی و استرس اکسیداتیو در مردان سالم دچار اضافه وزن و چاقی
(دانشگاه علوم پزشکی ایران, 2014-01-01)زمینه و هدف: در این مطالعه، مصرف (Whey Protein Concentrate-WPC) با پروتئین ایزوله شده سویا (Isolated Soy Protein - ISP) روی فاکتورهای متابولیک، التهابی و استرس اکسیداتیو در مردان سالم دچار چاقی و اضافه وزن مقایسه شد. روش ...



