مرور دوره 27, شماره 2 بر اساس موضوع "اسانس"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
شناسایی ترکیبات سازنده اسانس گیاه مرزه تابستانی (Satureja hortensis L.) و تعیین خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی آن
(دانشگاه علوم پزشکی ایران, 2020-04-01)زمینه و هدف: ﻣﺮزه تابستانی (Satureja hortensis L.) گیاهی ﻣﻌﻄﺮ از ﺧﺎﻧﻮاده ﻧﻌﻨﺎعیان است ﮐﻪ اﺳﺎﻧﺲ آن ﺑﻪ ﻓﺮاواﻧﯽ در صنایع غذایی و دارویی استفاده میشود. برای اسانس مرزه اثرات آنتیاکسیدانی، ضد التهابی و ضد درد معرفی شده است. ...



