نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorپورامیر, مهدیfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T07:47:46Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T07:47:47Z
dc.date.available1399-08-23T07:47:46Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T07:47:47Z
dc.date.issued2001-07-01en_US
dc.date.issued1380-04-10fa_IR
dc.identifier.citationپورامیر, مهدی. (1380). ایمونوگلوبولین زرده تخم مرغ (IgY) از ساختمان مولکولی تا کاربردهای پزشکی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل, 3(3), 47-54.fa_IR
dc.identifier.issn1561-4107
dc.identifier.issn2251-7170
dc.identifier.urihttp://jbums.org/article-1-2865-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/589137
dc.description.abstractایمونوگلوبولین Y بدست آمده از زرده تخم مرغ می تواند جایگزین IgG های تولید شده توسط پستانداران شود. زرده تخم مرغ مرغ های ایمونیزه شده، منبعی سرشار و ارزان از آنتی بادی های پلی کلونال ویژه است و مرغ ها علیه آنتی ژن های حفاظت شده پستانداران، پاسخ بهتری می دهند. IgY با فاکتورهای روماتوئیدی و رسپتورهای FC پستانداران و باکتری ها واکنش نمی دهد و خطای مثبت را کاهش می دهد. اما مشکل اصلی در جداسازی آن، حذف مقدار زیادی لیپید است که در زرده تخم مرغ وجود دارد. روش های متعددی برای جداسازی و تخلیص IgY از زرده تخم مرغ بکار می رود از جمله: روش رقیق سازی با آب و کروماتوگرافی T-gel. IgY در تشخیص ایمنی و درمان قابل استفاده است.fa_IR
dc.format.extent485
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی بابلfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بابلfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Babol University Of Medical Sciencesen_US
dc.subjectایمونوگلوبولین Yfa_IR
dc.subjectجداسازیfa_IR
dc.subjectخالص سازیfa_IR
dc.subjectتشخیصfa_IR
dc.subjectدرمانfa_IR
dc.subjectبیوشیمیfa_IR
dc.titleایمونوگلوبولین زرده تخم مرغ (IgY) از ساختمان مولکولی تا کاربردهای پزشکیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeتحلیلیfa_IR
dc.citation.volume3
dc.citation.issue3
dc.citation.spage47
dc.citation.epage54


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد