ایمونوگلوبولین زرده تخم مرغ (IgY) از ساختمان مولکولی تا کاربردهای پزشکی
(ندگان)پدیدآور
پورامیر, مهدینوع مدرک
Textتحلیلی
زبان مدرک
فارسیچکیده
ایمونوگلوبولین Y بدست آمده از زرده تخم مرغ می تواند جایگزین IgG های تولید شده توسط پستانداران شود. زرده تخم مرغ مرغ های ایمونیزه شده، منبعی سرشار و ارزان از آنتی بادی های پلی کلونال ویژه است و مرغ ها علیه آنتی ژن های حفاظت شده پستانداران، پاسخ بهتری می دهند. IgY با فاکتورهای روماتوئیدی و رسپتورهای FC پستانداران و باکتری ها واکنش نمی دهد و خطای مثبت را کاهش می دهد. اما مشکل اصلی در جداسازی آن، حذف مقدار زیادی لیپید است که در زرده تخم مرغ وجود دارد. روش های متعددی برای جداسازی و تخلیص IgY از زرده تخم مرغ بکار می رود از جمله: روش رقیق سازی با آب و کروماتوگرافی T-gel. IgY در تشخیص ایمنی و درمان قابل استفاده است.
کلید واژگان
ایمونوگلوبولین Yجداسازی
خالص سازی
تشخیص
درمان
بیوشیمی
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2001-07-011380-04-10
ناشر
دانشگاه علوم پزشکی بابلشاپا
1561-41072251-7170




