نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبصیرت،, زهراfa_IR
dc.contributor.authorمقدم نیا،, علی اکبرfa_IR
dc.contributor.authorشریفی رضوی, آتناfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T07:35:44Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T07:35:44Z
dc.date.available1399-08-23T07:35:44Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T07:35:44Z
dc.date.issued2006-08-01en_US
dc.date.issued1385-05-10fa_IR
dc.identifier.citationبصیرت،, زهرا, مقدم نیا،, علی اکبر, شریفی رضوی, آتنا. (1385). تاثیر بیسکویت زنجبیلی در تهوع و استفراغ اوایل بارداری. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل, 8(4), 32-37.fa_IR
dc.identifier.issn1561-4107
dc.identifier.issn2251-7170
dc.identifier.urihttp://jbums.org/article-1-3000-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/587950
dc.description.abstractسابقه و هدف: تهوع واستفراغ دوران بارداری غالبا با خوردن بیسکویت یا غذاهای خشک بهبود می یابد. استفاده از گیاهان دارویی مانند زنجبیل در درمان آن توصیه شده است. لذا هدف از این مطالعه بررسی تاثیر زنجبیل به شکل بیسکویت در درمان تهوع و استفراغ بارداری می باشد.مواد و روشها: این مطالعه بر روی 65 زن باردار با سن حاملگی کمتر از 17 هفته مبتلا به تهوع و استفراغ طی سالهای 84-1383 انجام شد. افراد مورد مطالعه به صورت اتفاقی، دو سوکور به دو گروه برای دریافت بیسکویتها تقسیم شدند. هر بیسکوییت زنجبیلی حاوی 5/0 گرم پودر زنجبیل بود. افراد مورد 5 بیسکویت زنجبیلی یا ساده را برای 4 روز مصرف نمودند. شدت تهوع توسط مقیاس دیداری و دفعات استفراغ نیز در24 ساعت قبل و طی4 روز درمان ثبت شد. سپس اطلاعات توسط آزمون Mann-Whitney، Wilcoxon sumrank و Kruskall wallis H آنالیز شدند.یافته ها: تمام افراد بجز 3 نفر در گروه بیسکویت زنجبیلی درمطالعه باقی ماندند. میانگین کاهش شدت تهوع قبل و پس از درمان در گروه بیسکویت زنجبیلی (83/1±6/2) و بیسکویت ساده (97/1±4/1) بوده است(015/0=p). دفعات استفراغ در گروه بیسکویت زنجبیلی (2/1±96/0) و در گروه بیسکویت ساده (4/1±6/0) کاهش یافت.نتیجه گیری: بیسکویت زنجبیلی درکاهش شدت تهوع دوران بارداری موثر می باشد.fa_IR
dc.format.extent274
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی بابلfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بابلfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Babol University Of Medical Sciencesen_US
dc.subjectتهوعfa_IR
dc.subjectاستفراغfa_IR
dc.subjectبارداریfa_IR
dc.subjectزنجبیلfa_IR
dc.subjectبیسکویتfa_IR
dc.subjectبیوشیمیfa_IR
dc.titleتاثیر بیسکویت زنجبیلی در تهوع و استفراغ اوایل بارداریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeتحلیلیfa_IR
dc.citation.volume8
dc.citation.issue4
dc.citation.spage32
dc.citation.epage37


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد