نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorفتاحی, رضاfa_IR
dc.contributor.authorبهرامی, آرشfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T07:32:49Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T07:32:49Z
dc.date.available1399-08-23T07:32:49Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T07:32:49Z
dc.date.issued2018-03-01en_US
dc.date.issued1396-12-10fa_IR
dc.identifier.citationفتاحی, رضا, بهرامی, آرش. (1396). مروری بر کاربرد فیلم‌های خوراکی و زیست‌ تخریب‌پذیر نشاسته‌ای در بسته‌بندی مواد غذایی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل, 20(12018), 0-0.fa_IR
dc.identifier.issn1561-4107
dc.identifier.issn2251-7170
dc.identifier.urihttp://jbums.org/article-1-7694-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/587642
dc.description.abstractسابقه و هدف: تجمع پلاستیک­هایی بر پایه نفت، که به طور عمده در بسته بندی مواد غذایی استفاده می­شوند، عامل یک مشکل جدی زیست محیطی است. به این دلیل تلاش­های محققان به توسعه فیلم­ها و پوشش­های زیست تخریب پذیر افزایش یافته است. بیو پلیمرهای استفاده شده به عنوان ماده خام برای آماده سازی فیلم­های خوراکی باید تجدید پذیر، فراوان و کم هزینه باشند. در این مطالعه توسعه فیلم­های مبتنی بر نشاسته برای بسته بندی مواد غذایی مورد بررسی قرار گرفت. مواد و روش­ ها: در این مطالعه مروری ساده مقالات معتبر علمی نمایه شده در بانک­های اطلاعاتی Science Direct، Springer، Scopus با استفاده از  واژه­های کلیدی بیوپلیمر، فیلم­های نشاسته­ای و روش کستینگ  مورد بررسی قرار گرفته است. یافته ­ها: مقایسه بین ویژگی‌های مکانیکی فیلم‌های حاصل از نشاسته تازه تهیه شده و نشاسته نگه‌داری شده بیانگر تأثیر فرآیند کریستالیزاسیون مجدد بر روی افزایش سفتی و کاهش میزان انعطاف‌پذیری فیلم‌های حاصل بود. برای جلوگیری از این فرآیند و اثرات مربوطه بر روی فیلم حاصله می‌توان از سایر پلی‌مرها به عنوان ترکیبات افزودنی استفاده کرد. نشاسته از  مواد مناسب برای جایگزینی با پلیمرهای حاصل از مشتقات نفتی است. به منظور بهبود ویژگی‌های فیلم‌های تولیدی، شمار بالایی از ترکیبات را می‌توان به ماتریکس اضافه کرد و همچنین تغییرات مختلفی را می‌توان در طی فرآوری اعمال کرد. نتیجه­ گیری: بهینه‌سازی شرایط باعث تولید فیلم‌های شفاف، بدون بو، بدون مزه و بدون رنگ به همراه ویژگی‌های بهبود یافته مکانیکی، نوری و بازدارندگی خواهد شد.fa_IR
dc.format.extent130
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی بابلfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بابلfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Babol University Of Medical Sciencesen_US
dc.subjectبیوپلیمرfa_IR
dc.subjectفیلم‌های نشاسته‌ایfa_IR
dc.subjectکاستینگ (تبخیر حلال)fa_IR
dc.subjectجراحی عروقfa_IR
dc.titleمروری بر کاربرد فیلم‌های خوراکی و زیست‌ تخریب‌پذیر نشاسته‌ای در بسته‌بندی مواد غذاییfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمروریfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریزfa_IR
dc.citation.volume20
dc.citation.issue12018
dc.citation.spage0
dc.citation.epage0


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد