مرور دوره 14, شماره 3 بر اساس موضوع "متابولیسم چربی"

  • اثر مصرف سماق (Rhus coriaria) همراه غذای پرکلسترول بر برخی فاکتورهای آترواسکلروز در خرگوش 

    سترکی،, محبوبه؛ رفیعیان،, محمود؛ حیدریان،, اسفندیار؛ قطره،, کیهان؛ شاهین فرد, نجمه؛ انصاری،, رویا؛ فروزنده, زهرا (دانشگاه علوم پزشکی بابل, 2012-05-01)
    سابقه و هدف: مصرف غذاهای پرچرب باعث افزایش ناگهانی چربیهای خون، استرس اکسیداتیو و تغییرات حاد در عملکرد سلولهای آندوتلیال میشود. با توجه به خواص آنتی اکسیدانی سماق، این تحقیق با هدف تعیین تاثیر سماق بر برخی عوامل آترواسکلروز ...