مرور دوره 17, شماره 1 بر اساس موضوع "تغذیه"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
ارتباط مصرف حبوبات غیر سویا با عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی
(دانشگاه علوم پزشکی بابل, 2015-01-01)سابقه و هدف: بیماریهای قلبی عروقی علت اصلی برای مرگ و میر در سرتاسر جهان هستند. CVD، یک بیماری مرتبط با سبک زندگی است. حبوبات از جمله عوامل غذایی است که به دلیل دارا بودن فاکتورهای تغذیه ای و عملکردی، نقش مهمی در کاهش ریسک ...
-
وضعیت تغذیهای کودکان پسر مبتلا و غیرمبتلا به اختلال نقصتوجه- بیشفعالی
(دانشگاه علوم پزشکی بابل, 2015-01-01)سابقه و هدف: اختلال نقص توجه-بیشفعالی (Attention Deficit Hyperactivity Disorder=ADHD) یکی از شایعترین بیماریهای روانی در کودکان میباشد. کمبودهای تغذیهای احتمالاً در اتیولوژی این اختلال نقش داشته باشند. هدف از این ...



