مرور دوره 17, شماره 1 بر اساس موضوع "تغذیه"

  • ارتباط مصرف حبوبات غیر سویا با عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی 

    صراف بانک, سحر؛ آزادبخت, لیلا (دانشگاه علوم پزشکی بابل, 2015-01-01)
    سابقه و هدف: بیماریهای قلبی عروقی علت اصلی برای مرگ و میر در سرتاسر جهان هستند. CVD، یک بیماری مرتبط با سبک زندگی است. حبوبات از جمله عوامل غذایی است که به دلیل دارا بودن فاکتورهای تغذیه ای و عملکردی، نقش مهمی در کاهش ریسک ...

  • وضعیت تغذیه‌ای کودکان پسر مبتلا و غیرمبتلا به اختلال نقص‌توجه- بیش‌فعالی 

    موسوی, پریسا؛ دارابی, مسعود؛ مالک, ایوب؛ امیری, شاهرخ؛ جباری مقدم, یلدا؛ شهبازی, نسیبه؛ پورقاسم گرگری, بهرام (دانشگاه علوم پزشکی بابل, 2015-01-01)
    سابقه و هدف: اختلال نقص توجه-بیش­فعالی (Attention Deficit Hyperactivity Disorder=ADHD) یکی از شایع­ترین بیماری­های روانی در کودکان می­باشد. کمبودهای تغذیه­ای احتمالاً در اتیولوژی این اختلال نقش داشته باشند. هدف از این ...