نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorفروحی, عنایتfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T00:24:46Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T00:24:46Z
dc.date.available1399-08-23T00:24:46Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T00:24:46Z
dc.date.issued2008-04-01en_US
dc.date.issued1387-01-13fa_IR
dc.identifier.citationفروحی, عنایت. (1387). درجه‌‌بندی‌ اسیدهای‌ آمینه‌ از نقطه‌ نظر میزان‌ آب‌گریزی‌ آنها. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان, 17(65), 117-127.fa_IR
dc.identifier.issn2008-4048
dc.identifier.issn2008-4056
dc.identifier.urihttp://journal.gums.ac.ir/article-1-335-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/556695
dc.description.abstractچکیده‌ مقدمه‌: آب‌گریزی‌ ملکول‌ها عامل‌ محرّک‌‌ بسیاری‌ از آثار و پدیده‌ها در سیستم‌های‌ بیولوژیکی‌ است. تاکنون تعداد زیادی درجه‌بندی آب‌گریزی برای اسیدهای آمینه پیشنهاد شده‌است. از این درجه‌بندی‌ها برای پیش‌بینی توپولژی پروتئین‌‌ها استفاده می‌شود. هدف‌: در کار حاضر با توجه به بعضی ملاحظات نظری درجه‌بندی‌ جدیدی برای‌ آب‌گریزی‌ اسیدهای‌ آمینه‌ ساخته‌ می‌شود مواد و روش‌ها: با‌ این فرض‌که‌ آب‌گریزی‌ اسیدهای‌ آمینه‌ به عنوان جزئی‌ از یک‌ زنجیره‌ی‌ پلی‌پپتیدی‌ بستگی‌ به‌ سطح‌ جانبی‌ ملکول‌ و محتوای‌ الکترونگاتیویته‌ی‌ آن‌ دارد، رابطه‌ای‌ که‌ آب‌گریزی‌ را به‌ سطح‌ جانبی‌ ملکول‌ اسید آمینه‌ و تعداد اتم‌های‌ اکسیژن‌ و نیتروژن‌ والکترونگاتیویته‌ی‌ اکسیژن‌ و نیتروژن‌در ملکول‌ اسید آمینه‌ مربوط‌ می‌سازد پیشنهاد شد و از روی آن اسیدهای‌ آمینه‌ از نقطه‌ نظر آب‌گریزی‌درجه‌ بندی‌ شدند. به‌وسیله این‌ درجه‌بندی‌ با استفاده‌ از روش‌ متوسط‌گیری‌ با پنجره‌ی‌ لغزنده،‌ منحنی‌ آب‌گریزی‌ گیرنده‌‌ Mel1a ملاتونین‌ انسان‌ و پروتئین‌ پرایون‌ (عامل‌ جنون‌ گاوی‌) رسم‌ شد. به‌ کمک‌ این‌منحنی‌ها ساختمان‌ داخل‌ غشایی‌ گیرنده‌‌ Mel1a ملاتونین‌ و هسته‌ی‌ آب‌گریز پروتئین‌ پرایون‌ معلوم‌ و با نتایج‌ موجود در مراجع‌ مقایسه‌ شد. نتایج‌: درجه‌‌بندی‌ پیشنهاد شده‌ در این‌ کار با درجه‌بندی‌ پیشنهاد شده‌ توسط‌ Engelman و همکارانش‌ مطابقت‌ دارد. ساختمان‌ پیش‌بینی‌ شده‌ در این‌ مقاله‌ برای‌ قسمت‌ داخل‌ غشایی‌گیرنده‌‌ Mel1a ملاتونین‌ انسان‌ و هسته‌ی‌ آب‌ گریز پروتئین‌ پرایون‌ با آنچه‌ در منابع‌ مربوط‌ است‌ مطابقت‌ بسیار دارد. نتیجه‌گیری‌: از درجه‌بندی پیشنهاد شده می‌توان برای پیش بینی توپوگرافی پروتئین‌های غشایی و پروتئین‌های توده‌ای شکل استفاده کرد.fa_IR
dc.format.extent3533
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی گیلانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دانشگاه علوم پزشکی گیلانfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Guilan University of Medical Sciencesen_US
dc.subjectآب‌گریزی‌fa_IR
dc.subjectاسیدهای‌ آمینهfa_IR
dc.subjectپریون‌هاfa_IR
dc.subjectگیرنده‌ی‌ ملاتونین‌fa_IR
dc.subjectتخصصيfa_IR
dc.titleدرجه‌‌بندی‌ اسیدهای‌ آمینه‌ از نقطه‌ نظر میزان‌ آب‌گریزی‌ آنهاfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume17
dc.citation.issue65
dc.citation.spage117
dc.citation.epage127


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد