• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان
    • دوره 17, شماره 65
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان
    • دوره 17, شماره 65
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    درجه‌‌بندی‌ اسیدهای‌ آمینه‌ از نقطه‌ نظر میزان‌ آب‌گریزی‌ آنها

    (ندگان)پدیدآور
    فروحی, عنایت
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    3.450 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    پژوهشي
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    چکیده‌ مقدمه‌: آب‌گریزی‌ ملکول‌ها عامل‌ محرّک‌‌ بسیاری‌ از آثار و پدیده‌ها در سیستم‌های‌ بیولوژیکی‌ است. تاکنون تعداد زیادی درجه‌بندی آب‌گریزی برای اسیدهای آمینه پیشنهاد شده‌است. از این درجه‌بندی‌ها برای پیش‌بینی توپولژی پروتئین‌‌ها استفاده می‌شود. هدف‌: در کار حاضر با توجه به بعضی ملاحظات نظری درجه‌بندی‌ جدیدی برای‌ آب‌گریزی‌ اسیدهای‌ آمینه‌ ساخته‌ می‌شود مواد و روش‌ها: با‌ این فرض‌که‌ آب‌گریزی‌ اسیدهای‌ آمینه‌ به عنوان جزئی‌ از یک‌ زنجیره‌ی‌ پلی‌پپتیدی‌ بستگی‌ به‌ سطح‌ جانبی‌ ملکول‌ و محتوای‌ الکترونگاتیویته‌ی‌ آن‌ دارد، رابطه‌ای‌ که‌ آب‌گریزی‌ را به‌ سطح‌ جانبی‌ ملکول‌ اسید آمینه‌ و تعداد اتم‌های‌ اکسیژن‌ و نیتروژن‌ والکترونگاتیویته‌ی‌ اکسیژن‌ و نیتروژن‌در ملکول‌ اسید آمینه‌ مربوط‌ می‌سازد پیشنهاد شد و از روی آن اسیدهای‌ آمینه‌ از نقطه‌ نظر آب‌گریزی‌درجه‌ بندی‌ شدند. به‌وسیله این‌ درجه‌بندی‌ با استفاده‌ از روش‌ متوسط‌گیری‌ با پنجره‌ی‌ لغزنده،‌ منحنی‌ آب‌گریزی‌ گیرنده‌‌ Mel1a ملاتونین‌ انسان‌ و پروتئین‌ پرایون‌ (عامل‌ جنون‌ گاوی‌) رسم‌ شد. به‌ کمک‌ این‌منحنی‌ها ساختمان‌ داخل‌ غشایی‌ گیرنده‌‌ Mel1a ملاتونین‌ و هسته‌ی‌ آب‌گریز پروتئین‌ پرایون‌ معلوم‌ و با نتایج‌ موجود در مراجع‌ مقایسه‌ شد. نتایج‌: درجه‌‌بندی‌ پیشنهاد شده‌ در این‌ کار با درجه‌بندی‌ پیشنهاد شده‌ توسط‌ Engelman و همکارانش‌ مطابقت‌ دارد. ساختمان‌ پیش‌بینی‌ شده‌ در این‌ مقاله‌ برای‌ قسمت‌ داخل‌ غشایی‌گیرنده‌‌ Mel1a ملاتونین‌ انسان‌ و هسته‌ی‌ آب‌ گریز پروتئین‌ پرایون‌ با آنچه‌ در منابع‌ مربوط‌ است‌ مطابقت‌ بسیار دارد. نتیجه‌گیری‌: از درجه‌بندی پیشنهاد شده می‌توان برای پیش بینی توپوگرافی پروتئین‌های غشایی و پروتئین‌های توده‌ای شکل استفاده کرد.
    کلید واژگان
    آب‌گریزی‌
    اسیدهای‌ آمینه
    پریون‌ها
    گیرنده‌ی‌ ملاتونین‌
    تخصصي

    شماره نشریه
    65
    تاریخ نشر
    2008-04-01
    1387-01-13
    ناشر
    دانشگاه علوم پزشکی گیلان

    شاپا
    2008-4048
    2008-4056
    URI
    http://journal.gums.ac.ir/article-1-335-fa.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/556695

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب