مرور دوره 16, شماره 61 بر اساس موضوع "آلودگی مواد غذایی"

  • گزارش موارد بوتولیسم ناشی ازمصرف اشپل شوردرشهرستان رشت 1384 

    موسوی, سیدمهدی؛ عدالتخواه, مهیار؛ صدیقی, آرمان؛ محتشم امیری, زهرا؛ اسدی, سهیلا؛ بینش برهمند, مسعود؛ صدیق کیارودی, ابراهیم؛ رضائی, عبدا...؛ مهدوی, محمدحسین (دانشگاه علوم پزشکی گیلان, 2007-04-01)
    چکیده مقدمه: بوتولیسم بیماری فلج کننده خطرناکی‌ست که ازسم کلستریدیوم بوتولینوم پدید می‌آید.این باکتری درمحیط بی هوازی،کم نمک وکم شیرین با اسیدیته کم و دمای بالاترازدمای یخچال فعال بوده ،غذاهای خانگی ذخیره شده و همینطورکنسروهای ...