مرور مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر اساس موضوع "(سرکه سیب)"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر آنتیآپوپتوز و نگهدارنده سرکه بالزامیک بر بافت کبد و پروفایلهای لیپیدی در موشهای صحرایی تحت رژیم پرچرب
(دانشگاه علوم پزشکی گیلان, 2016-07-01)چکیده مقدمه: رژیم پرچرب باعث آپوپتوز، استئاتوز و التهاب بافت کبد، افزایش آنزیمهای کبدی، پراکسیداسیون لیپیدی و رادیکالهای آزاد میشود. سرکه بر مسیر آپوپتوز نقش داشته و میتواند باعث کاهش استئاتوز، التهاب و پروفایلهای ...



