نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشوروزی, لیلاfa_IR
dc.contributor.authorخراسانچی, زهراfa_IR
dc.contributor.authorزارعی شرق, پریساfa_IR
dc.contributor.authorصرافان صادقی, عاطفهfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-22T23:23:13Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-12T23:23:14Z
dc.date.available1399-08-22T23:23:13Zfa_IR
dc.date.available2020-11-12T23:23:14Z
dc.date.issued2019-01-01en_US
dc.date.issued1397-10-11fa_IR
dc.identifier.citationشوروزی, لیلا, خراسانچی, زهرا, زارعی شرق, پریسا, صرافان صادقی, عاطفه. (1397). آگاهی، نگرش و عملکرد خانوارهای شهری و روستایی نیشابور در خصوص اصول کاربردی تغذیه درسال 1395. مجله دانشکده علوم پزشکی نیشابور, 6(4), 11-21.fa_IR
dc.identifier.issn2383-3203
dc.identifier.issn2476-2768
dc.identifier.urihttp://journal.nums.ac.ir/article-1-517-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/552248
dc.description.abstractمقدمه امروزه عدم آگاهی از تغذیه صحیح یکی از مهم­ترین علل معضلات تغذیه‌­ای در جهان است که سبب مشکلاتی از قبیل ابتلا به بیماری­های غیرواگیر مختلف و سوء تغذیه می‌­شود. مطالعه جاری به منظور ارزیابی وضعیت آگاهی، نگرش و عملکرد خانوارهای شهری و روستایی درباره اصول کاربردی تغذیه در سال 1395 در شهرستان نیشابور طراحی و اجرا شد. مواد و روش­‌ها این مطالعه به صورت مقطعی به بررسی سطح آگاهی، نگرش و عملکرد خانوارهای شهری در زمینه اصول کلی تغذیه در شهرستان نیشابور می‌­پردازد. روش نمونه­‌گیری به صورت خوشه‌­ا­ی یک مرحله­‌ای با اندازه خوشه­‌های مساوی بود. داده­‌های مورد نیاز از طریق پرسشنامه ساختار یافته و با انجام مصاحبه با افراد واجد شرایط پاسخگویی در خانوارها جمع‌­آوری شد. یافته‌­ها در این مطالعه، در مجموع تعداد 385 خانوار در مناطق شهری و روستایی شهرستان نیشابور، مورد بررسی قرار گرفتند. حدود 70 درصد از خانوارهای مورد بررسی 5 گروه اصلی غذایی را می­‌شناختند و حدود 40-70 درصد نسبت به نقش این گروه‌­ها در بدن انسان آگاهی داشتند. در اکثر موارد بررسی شده نگرش خانوارها در زمینه تغذیه مطلوب بود (65-100 درصد). نتیجه­‌گیری مطالعه حاضر نشان دهنده آگاهی، نگرش و عملکرد متوسط تا خوب خانواده‌­های شهری و روستایی نیشابور در زمینه اصول کاربردی تغذیه می­‌باشد. نتایج این پژوهش می­‌تواند دفتر بهبود تغذیه را در بهبود طراحی و اجرای موثر برنامه‌­های مداخله­‌ای برای پیشبرد سلامت تغذیه‌­­ای اقشار جامعه یاری کند.fa_IR
dc.format.extent1122
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشکده علوم پزشکی نیشابورfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دانشکده علوم پزشکی نیشابورfa_IR
dc.relation.ispartofJournal Of Neyshabur University Of Medical Sciencesen_US
dc.subjectآگاهیfa_IR
dc.subjectنگرشfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectتغذیهfa_IR
dc.subjectشهریfa_IR
dc.subjectروستاییfa_IR
dc.subjectتغذیه و رژیم درمانیfa_IR
dc.titleآگاهی، نگرش و عملکرد خانوارهای شهری و روستایی نیشابور در خصوص اصول کاربردی تغذیه درسال 1395fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشي اصیلfa_IR
dc.contributor.departmentمعاونت بهداشت نیشابورfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی مشهدfa_IR
dc.contributor.departmentعلوم پزشکی وارستگانfa_IR
dc.contributor.departmentعلوم پزشکی وارستگانfa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue4
dc.citation.spage11
dc.citation.epage21


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد