دوره 3, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اولویت های پژوهش در آموزش از دیدگاه مسئولین و صاحب نظران آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
(دانشکده علوم پزشکی نیشابور, 2015-08-01)زمینه و هدف کمبود منابع پژوهشی ایجاب می کند برای رسیدن به سطح قابل قبولی از سلامت، از آنها بیشتر در طرح های پژوهشی دارای اولویت استفاده شود. از این رو هدف مطالعه حاضر تعیین اولویت های پژوهش در آموزش، از دیدگاه مسئولین و ...
-
آنالیز فیزیکی و شیمیایی منابع آب های زیرزمینی قابل شرب در مناطق روستایی بابل
(دانشکده علوم پزشکی نیشابور, 2015-08-01)زمینه و هدف یکی از مهم ترین نیازهای انسان دسترسی به آب سالم و ایمن است. اثر آلودگی منابع آب های زیرزمینی بر سلامت عمومی از مهم ترین نگرانی های جامعه جهانی است. لذا هدف از این مطالعه بررسی پارامترهای فیزیکی و شیمیایی منابع ...
-
تأثیر آموزش تغذیه دوران بارداری بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی بر آگاهی و نگرش زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان گنبد کاووس
(دانشکده علوم پزشکی نیشابور, 2015-08-01)زمینه و هدف بارداری زمان مناسبی جهت تغییر در عادات غذایی است. آموزش تغذیه ای نقش مهمی در ارتقا سلامت مادر و فرزند دارد. لذا این تحقیق با هدف بررسی تأثیر آموزش تغذیه دوران بارداری بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی، بر آگاهی و ...
-
بکارگیری مرحله تحلیل رفتاری الگوی پرسید جهت بررسی بهزیستی روانشناختی زنان در دوران یائسگی
(دانشکده علوم پزشکی نیشابور, 2015-08-01)زمینه و هدف روانشناسی مثبت نگر، سلامت روانی را معادل کارکرد مثبت روانشناختی مطرح و آن را در قالب بهزیستی روانشناختی بیان می کند و به عنوان داشتن ویژگی های مثبتی مانند اعتماد به نفس، روابط اجتماعی مثبت و رضایتمندی می داند. ...
-
تأثیر اسانس های گیاهی بر میکروارگانیسم های بیماری زا در سبزیجات برگی
(دانشکده علوم پزشکی نیشابور, 2015-08-01)زمینه و هدف تولید سبزیجات آماده مصرف با استفاده از مخلوط سبزیجات برگی یکی از پیشرفت های اخیر در صنایع مواد غذایی تازه به شمار می رود. هدف این مطالعه، بررسی توانایی اسانس های پونه کوهی، میخک و آویشن شیرازی در کنترل رشد ...
-
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره های آبی و الکلی دانه انار ایرانی بر کیفیت چربی فیله ماهی قزل آلا و تعیین میزان فسادپذیری آن در دمای 2 تا 4 درجه سلسیوس
(دانشکده علوم پزشکی نیشابور, 2015-08-01)زمینه و هدف ماهی قزل آلا به دلیل میزان اسیدهای چرب غیراشباع بالا بسیار فسادپذیر بوده و برای جلوگیری یا به تعویق انداختن این موضوع استفاده از مواد نگهدارنده تا زمان مصرف ضروری است. هدف از این مطالعه بررسی اثرات آنتی اکسیدانی ...
-
بررسی اثر مصرف مکمل مولتی ویتامین بر خلق و خو، اضطراب و افسردگی سالمندان
(دانشکده علوم پزشکی نیشابور, 2015-08-01)زمینه و هدف ارتباط میان کمبود برخی از ریزمغذی ها با خلق و خو در بسیاری از مطالعات به اثبات رسیده است. اما مطالعات کارآزمایی در خصوص تأثیر مکمل یاری با مولتی ویتامین در بهبود خلق، نتایج متفاوتی داشته اند. مطالعه حاضر با هدف ...



