مرور دوره 12, شماره 46 بر اساس موضوع "انجماد"

  • بررسی نقش محافظ سرمایی پکتین در سوریمی منجمد 

    موسوی نسب, مرضیه؛ مصباحی, غلامرضا؛ مقصودی, لیلا (دانشگاه صنعتی اصفهان, 2009-01-01)
    پکتین هیدروکلوئیدی با خصوصیات و کاربردهای متنوع و فراوان است که در این پژوهش نقش محافظ سرمایی و تأثیر مثبت آن بر غذای منجمد (سوریمی) بررسی شده است. در انجام این تحقیق سوریمی تولیدی از ماهی کپور معمولی که برای نخستین بار ...

  • بررسی نقش محافظ سرمایی پکتین در سوریمی منجمد 

    موسوی نسب, مرضیه؛ مصباحی, غلامرضا؛ مقصودی, لیلا (دانشگاه صنعتی اصفهان, 2009-01-01)
    پکتین هیدروکلوئیدی با خصوصیات و کاربردهای متنوع و فراوان است که در این پژوهش نقش محافظ سرمایی و تأثیر مثبت آن بر غذای منجمد (سوریمی) بررسی شده است. در انجام این تحقیق سوریمی تولیدی از ماهی کپور معمولی که برای نخستین بار ...