مرور دوره 12, شماره 46 بر اساس موضوع "انجماد"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
بررسی نقش محافظ سرمایی پکتین در سوریمی منجمد
(دانشگاه صنعتی اصفهان, 2009-01-01)پکتین هیدروکلوئیدی با خصوصیات و کاربردهای متنوع و فراوان است که در این پژوهش نقش محافظ سرمایی و تأثیر مثبت آن بر غذای منجمد (سوریمی) بررسی شده است. در انجام این تحقیق سوریمی تولیدی از ماهی کپور معمولی که برای نخستین بار ...
-
بررسی نقش محافظ سرمایی پکتین در سوریمی منجمد
(دانشگاه صنعتی اصفهان, 2009-01-01)پکتین هیدروکلوئیدی با خصوصیات و کاربردهای متنوع و فراوان است که در این پژوهش نقش محافظ سرمایی و تأثیر مثبت آن بر غذای منجمد (سوریمی) بررسی شده است. در انجام این تحقیق سوریمی تولیدی از ماهی کپور معمولی که برای نخستین بار ...



