مرور دوره 21, شماره 2 بر اساس موضوع "آب آشامیدنی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و فلوراید آبهای بطری شده تجاری در سطح عرضه و آب آشامیدنی شهری در سمنان
(دانشگاه علوم پزشکی سمنان, 2019-04-01)هدف: ایمنی آب آشامیدنی یکی از شاخصهای بحرانی مرتبط با سلامت و بهداشت جامعه است. لذا پایش و کنترل شاخصهای کیفی آب از اهمیت بالایی برخوردار است. این مطالعه با هدف بررسی کیفیت آبهای بطری شده در سطح عرضه و آب آشامیدنی شهری ...



