مرور دوره 13, شماره 4 بر اساس موضوع "سالاد"

  • کیفیت باکتریولوژیک اغذیه آماده مصرف در چهار رستوران وابسته به یک مرکز نظامی 

    توکلی, حمیدرضا؛ فرهنگ, کاظم؛ کریمی زارچی, علی اکبر؛ حیدری, اسماعیل (دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله, 2012-01-01)
      اهداف: یکی از مهم‌ترین روش‌های ارزیابی باکتریولوژیک غذاها در رستوران‌ها، نمونه‌گیری تصادفی و انجام آزمایش‌های میکروبی است. هدف از این مطالعه، بررسی کیفیت باکتریولوژیک غذا ها و سالادهای آماده مصرف در چهار رستوران وابسته ...