دوره 13, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
نقش طب نظامی در نیروهای مسلح و ضرورت توسعه برنامههای آموزشی تخصصی در طب نظامی ایران
(دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله, 2012-01-01)اهداف: نیروهای نظامی بهعلت شرایط شغلی در معرض خطرها و بیماریهای خاص قرار میگیرند. طب نظامی بهعنوان یک دیسیپلین آکادمیک در رابطه با نیازهای سلامتی نظامیان فعالیت میکند. طب نظامی تخصصی تقریباً از زمان بروز جنگهای ...
-
آسیبهای ورزشی کاراتهکاها در مسابقات بینالمللی
(دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله, 2012-01-01)اهداف: از جمله راههای پیشگیری از آسیب، شناخت آسیبهای شایع در ورزش و عوامل ایجادکننده آسیب است. هدف از تحقیق حاضر بررسی بروز، نوع و سازوکار ایجاد آسیبهای کاراتهکاهای شرکتکننده در مسابقات بینالمللی جام وحدت و دوستی ...
-
پایایی و روایی پرسشنامه
(دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله, 2012-01-01)اهداف: امروزه یکی از چالشهای مهم که بهگونهای فزاینده ذهن سرپرستان و مدیران را به خود مشغول کرده است، اندازهگیری میزان رضایت شغلی است. با توجه به خلاء موجود در زمینه وجود ابزاری استاندارد برای اندازهگیری رضایت شغلی ...
-
رابطه بهکارگیری کارت هوشمند با مدیریت مصرف داروی بیماران خاص مبتلا به ام.اس
(دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله, 2012-01-01)اهداف: نظام سلامت کشور همه ساله مبالغ بسیار قابل توجهی را صرف تامین دارو میکند. هدف کلی این پژوهش، بررسی تاثیر بهکارگیری کارت هوشمند در مدیریت مصرف داروی بیماران ام.اس سازمان بیمه خدمات درمانی استان تهران بود. ...
-
ارتباط بین مدیریت مسیر پیشرفت شغلی و رضایت از مسیر پیشرفت شغلی
(دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله, 2012-01-01)اهداف: امروزه به دلیل تغییر مدلهای مسیر پیشرفت شغلی، سازمانها نقش مهمی در مدیریت مسیر پیشرفت شغلی ایفا میکنند. کارکردهای مدیریت مسیر پیشرفت شغلی، افراد را در دستیابی به اهداف ارزشمند یاری میکند. این مطالعه با هدف ...
-
کیفیت مدیریت دانش در یک بیمارستان نظامی براساس شاخصهای مدل تعالی بالدریج
(دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله, 2012-01-01)اهداف: امروزه الگوهای فراوانی برای تعالی سازمانی معرفی شدهاند. در میان این الگوها مدل بالدریج، اصول مدیریت کیفیت جامع را برای سازمانهای بهداشتی- درمانی بهینه نموده است . ارتقای دانش سازمانی و بهبود کیفیت مدیریت دانش، ...
-
کیفیت باکتریولوژیک اغذیه آماده مصرف در چهار رستوران وابسته به یک مرکز نظامی
(دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله, 2012-01-01)اهداف: یکی از مهمترین روشهای ارزیابی باکتریولوژیک غذاها در رستورانها، نمونهگیری تصادفی و انجام آزمایشهای میکروبی است. هدف از این مطالعه، بررسی کیفیت باکتریولوژیک غذا ها و سالادهای آماده مصرف در چهار رستوران وابسته ...



