مرور دوره 9, شماره 2 بر اساس موضوع "آلودگی باکتریایی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی آلودگی باکتریایی غذاهای مصرفی در مراکز درمانی و آموزشی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی بقیهالهالاعظم (عج) در سال 1385
(دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله, 2007-07-01)مقدمه. باکتریها مهمترین عوامل ایجاد کننده عفونتها و مسمومیتهای غذایی محسوب میگردند و بیش از 70 درصد این عفونتها تنها توسط چند باکتری مهم رخ میدهد. هدف از انجام این مطالعه تعیین بار میکروبی مواد غذایی مصرفی و تعیین ...



