نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکرملو, بهنامfa_IR
dc.contributor.authorخانکی, منصورfa_IR
dc.contributor.authorمافی, مصطفیfa_IR
dc.contributor.authorسادات سکاک, سید عباسfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-22T04:31:42Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-12T04:31:42Z
dc.date.available1399-08-22T04:31:42Zfa_IR
dc.date.available2020-11-12T04:31:42Z
dc.date.issued2017-01-01en_US
dc.date.issued1395-10-12fa_IR
dc.identifier.citationکرملو, بهنام, خانکی, منصور, مافی, مصطفی, سادات سکاک, سید عباس. (1395). تاثیر شرایط گاز خوراک بر عملکرد سیستم مایع‌ ساز گاز طبیعی دو طبقه‌ای مبرد چندجزیی. مهندسی مکانیک مدرس, 16(10), 104-114.fa_IR
dc.identifier.issn1027-5940
dc.identifier.issn2476-6909
dc.identifier.urihttp://mme.modares.ac.ir/article-15-3134-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/522383
dc.description.abstractدر این تحقیق، سیستم مایع‌ساز گاز طبیعی دو طبقه‌ای مبرد چندجزیی -که بالاترین بازدهی را در بین چرخه‌های مایع‌سازی گاز طبیعی داراست- مورد بررسی قرار گرفته است. هدف اصلی، بررسی عملکرد سیستم مایع‌ساز گاز طبیعی دو طبقه‌ای مبرد چندجزیی تحت تاثیر تغییرات شرایط عملیاتی و محیطی خوراک می‌باشد. شرایط محیطی قابل تغییر در طول فرایند مایع‌سازی، دما، فشار و ترکیب گاز خوراک می‌باشند. برای مشاهده پاسخ سیستم مایع‌ساز دو طبقه‌ای مبرد مخلوطی به این تغییرات، سیستمی که قبلا طراحی و پیاده‌سازی شده است، به عنوان حالت پایه انتخاب گردید. نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که با کاهش دما و افزایش فشار گاز طبیعی خوراک، کار مصرفی ویژه کاهش می‌یابد و از آن‌جا که در این شرایط حداقل دمای بین جریان‌های گرم و سرد در مبدل‌ها فقط اندکی از مقدار مجاز 3 درجه سلسیوس کم‌تر شده می‌توان با قبول ضریب اطمینان (مقداری اندک) کم‌تر از حالت بهینه از این مزیت به وجود آمده استفاده کرد. هم‌چنین با افزایش دما و کاهش فشار گاز طبیعی خوراک، ضمن افزایش کار مصرفی ویژه، شرایط تداخل دمایی در مبدل‌ها اتفاق می‌افتد بنابراین باید از ورود گاز خوراک به این ناحیه‌ها با کنترل‌های خاص جلوگیری شود. هم‌چنین تغییر درصد مولی اجزای گاز طبیعی (کاهش اجزای سبک در ترکیب خوراک) باعث می‌شود مبدل حرارتی به سرعت به شرایط تداخل دمایی نزدیک ‌شود و با توجه به تغییر درصد مولی اجزای گاز در طول عمر چاه باید به مرور زمان ترکیب مبرد داخل چرخه نیز با توجه به شرایط جدید بهینه شود.fa_IR
dc.format.extent1309
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.relation.ispartofمهندسی مکانیک مدرسfa_IR
dc.relation.ispartofModares Mechanical Engineeringen_US
dc.subjectمایع‌سازی گاز طبیعیfa_IR
dc.subjectفرایند دو طبقه مبرد مخلوطیfa_IR
dc.subjectشرایط محیطیfa_IR
dc.subjectمنحنی ترکیبیfa_IR
dc.titleتاثیر شرایط گاز خوراک بر عملکرد سیستم مایع‌ ساز گاز طبیعی دو طبقه‌ای مبرد چندجزییfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، قزوینfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، قزوینfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، قزوینfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار/دانشگاه بین المللی امام خمینیfa_IR
dc.citation.volume16
dc.citation.issue10
dc.citation.spage104
dc.citation.epage114


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد