مرور دوره 23, شماره 1 بر اساس موضوع "امنیت غذایی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی مخاطره سلامت مصرف چای عرضهشده در بازار مصرف شهر همدان ؛ مطالعه پتانسیل خطر آرسنیک، سرب، کادمیوم و کروم
(دانشگاه علوم پزشکی همدان, 2016-06-01)مقدمه و هدف: چای یکی از متداولترین و پرمصرفترین نوشیدنیها در سراسر جهان است، ولی با توجه به احتمال وجود بعضی عناصر سمی در آن، این مطالعه با هدف تعیین مخاطره سلامت مصرف چای عرضهشده در بازار مصرف شهر همدان بر اساس پتانسیل ...



