مرور دوره 25, شماره 4 بر اساس موضوع "اشریشیاکلی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تیپینگ سرولوژیک اشریشیاکلیهای جدا شده از فراوردههای غذاییسنتی و ارزیابی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی آنها
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران, 2015-12-01)سابقه و هدف: بیماریهای منتقله توسط غذا از جمله عوامل تهدید کننده جامعه بشری هستند. در همین رابطه، اشریشیاکلی از جمله باکتریهای مهم عامل مسمومیتهای غذایی به شمار میآید. هدف از این تحقیق، ارزیابی شیوع و بررسی مقاومت ...



