نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorپوستی, عباسfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-21T23:00:06Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-11T23:00:06Z
dc.date.available1399-08-21T23:00:06Zfa_IR
dc.date.available2020-11-11T23:00:06Z
dc.date.issued1969-03-01en_US
dc.date.issued1347-12-10fa_IR
dc.identifier.citationپوستی, عباس. (1347). ناسازگاری بین غذا و دارو ( سندرم پنیر ). مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران, 26(10), 975-977.fa_IR
dc.identifier.issn1683-1764
dc.identifier.issn1735-7322
dc.identifier.urihttp://tumj.tums.ac.ir/article-1-2327-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/490478
dc.description.abstractدر این مقاله از امکان بروز ناسازگاری دارویی با مصرف برخی از غذاها سخن گفته شده است. پس از ذکر مقدمه کوتاهی نویسنده به عنوان مثال پیدایش این پدیده را در اثر مصرف توام پنیر و داروهای مهار کننده آنزیم منوآمینواکسیداز متذکر شده است. این پدیده که به نام پنیر نامیده می شود با ذکر نکات فارماکودینامیک دارو و علائم فیزیوپاتولوژیک آن مورد بحث قرار گرفته است.fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofTehran University Medical Journalen_US
dc.titleناسازگاری بین غذا و دارو ( سندرم پنیر )fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume26
dc.citation.issue10
dc.citation.spage975
dc.citation.epage977


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد