نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخلیلی صدقیانی, سرورfa_IR
dc.contributor.authorتاجیک, حسینfa_IR
dc.contributor.authorعلی اکبرلو, جوادfa_IR
dc.contributor.authorمحمدی, شادیهfa_IR
dc.contributor.authorکاظم نیا, علیfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-21T22:32:15Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-11T22:32:15Z
dc.date.available1399-08-21T22:32:15Zfa_IR
dc.date.available2020-11-11T22:32:15Z
dc.date.issued2016-10-01en_US
dc.date.issued1395-07-10fa_IR
dc.identifier.citationخلیلی صدقیانی, سرور, تاجیک, حسین, علی اکبرلو, جواد, محمدی, شادیه, کاظم نیا, علی. (1395). کنترل زیستی لیستریا مونوسیتوژنز توسط لاکتوباسیلوس روتری به همراه عصاره آبی سیر در محیط آزمایشگاهی. مجله مطالعات علوم پزشکی, 27(7), 562-569.fa_IR
dc.identifier.issn2717-008X
dc.identifier.urihttp://umj.umsu.ac.ir/article-1-3360-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/487274
dc.description.abstractپیش‌زمینه و هدف: طبیعت منحصربه‌فرد لیستریا مونوسیتوژنز و توانایی رشد در درجه حرارت‌‌های یخچالی، لیستریا مونوسیتوژنز را به یک تهدید جدی برای ایمنی محصولات گوشتی آماده مصرف تبدیل کرده است. مشخص‌شده است که باکتری‌‌های اسیدلاکتیک در مهار لیستریا مونوسیتوژنز در فراورده‌‌های گوشتی ازجمله گوشت تازه و پخته مؤثر می‌‌باشند. پری‌‌بیوتیک‌‌ها در بسیاری از مواد غذایی ازجمله سیر وجود دارند که رشد لاکتوباسیلوس‌‌ها را تحریک می‌‌کنند. هدف این مطالعه استفاده از لاکتوباسیلوس روتری همراه با عصاره آبی سیر در کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز می‌‌باشد. مواد و روش‌ کار: ابتدا اثر تحریکی عصاره آبی سیر بر رشد لاکتوباسیلوس‌‌ روتری در سه غلظت مختلف (50، 100 و 200 میلی‌‌گرم بر میلی‌‌لیتر) بررسی شد. سپس اثر مهاری لاکتوباسیلوس روتری همراه با عصاره آبی سیر علیه لیستریا مونوسیتوژنز در مدت‌زمان صفر، 4، 8 و 24 ساعت مورد ارزیابی قرار گرفت. یافته‌ها: نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که دو غلظت (100 و 200 میلی‌‌گرم بر میلی‌‌لیتر) عصاره آبی سیر بیشترین اثر تحریکی را بر روی رشد لاکتوباسیلوس روتری داشت. همچنین لاکتوباسیلوس روتری همراه با عصاره آبی سیر به‌‌طور مؤثر رشد پاتوژن لیستریا مونوسیتوژنز را مهار نمود. بحث و نتیجه‌گیری: استفاده از عصاره آبی سیر همراه با لاکتوباسیلوس روتری اثر مهاری لاکتوباسیلوس علیه لیستریا مونوسیتوژنز را افزایش می‌‌دهد.fa_IR
dc.format.extent551
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی ارومیهfa_IR
dc.relation.ispartofمجله مطالعات علوم پزشکیfa_IR
dc.relation.ispartofStudies in Medical Sciencesen_US
dc.subjectلیستریا مونوسیتوژنزfa_IR
dc.subjectلاکتوباسیلوس روتریfa_IR
dc.subjectکنترل زیستیfa_IR
dc.subjectعصاره آبی سیرfa_IR
dc.subjectمیکروبیولوژیfa_IR
dc.titleکنترل زیستی لیستریا مونوسیتوژنز توسط لاکتوباسیلوس روتری به همراه عصاره آبی سیر در محیط آزمایشگاهیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشي(توصیفی- تحلیلی)fa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده دامپزشکی ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده دامپزشکیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده دامپزشکی ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده دامپزشکیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده دامپزشکیfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue7
dc.citation.spage562
dc.citation.epage569


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد