مرور دوره 28, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
-
بررسی میزان هماهنگی بین اندازه گیری های انجام شده توسط رادیوگرافی پانورامیک و سفالومتری جانبی در تشخیص الگوی رشد عمودی صورت
(دانشگاه علوم پزشکی ارومیه, 2017-06-01)پیشزمینه و هدف: یکی از موضوعات مهم در آموزش، تشخیص و درمان ارتودنسی درک کامل از الگوی رشدی بیمار است. اختلال در این الگو میتواند سبب ایجاد مال اکلوژن شود که یکی از علل اصلی مراجعه بیماران برای درمان است. وظیفه یک دندانپزشک ...
-
مقایسه تاثیر میدازولام با اندانسترون وریدی بر روی تهوع و استفراغ در جراحی سزارین با بی حسی داخل نخاعی
(دانشگاه علوم پزشکی ارومیه, 2017-06-01)پیشزمینه و هدف: تهوع و استفراغ حین جراحی سزارین با بیحسی نخاعی یافته شایعی است و در بیش از 80 درصد بیماران رخ دهد. هدف از این مطالعه مقایسه تأثیر میدازولام وریدی بهتنهایی، اندانسترون و میدازولام در ترکیب با اندانسترون ...
-
اثرات دمای رشد و سن بیوفیلم در مقاومت بیوفیلم سالمونلا تیفی موریوم نسبت به باکتریوفاژ
(دانشگاه علوم پزشکی ارومیه, 2017-06-01)پیشزمینه و هدف: سالمونلا تیفی موریوم یکی از میکروارگانیسمهای مهم بیماریزا مواد غذایی میباشد. هدف از این مطالعه، ارزیابی اثرات فاژ سالمونلا تیفیموریوم بر بیوفیلم سالمونلا در مدل غذایی گوشت مرغ بود. مواد و روش کار: ...
-
جهش در زیرواحد parC توپوایزومراز IV در جدایه های کلبسیلا پنومونیه مقاوم به سیپروفلوکساسین در استان گیلان
(دانشگاه علوم پزشکی ارومیه, 2017-06-01)پیشزمینه و هدف: کلبسیلا پنومونیه یکی از دلایل شایع عفونتهای بیمارستانی ازجمله عفونت مجاری ادراری، تنفسی و زخم میباشد. چندین مکانیسم مقاومت به فلوئوروکوئینولونها ازجمله جهش در زیرواحدهای توپوایزومراز IV (parC و parE) ...
-
اثرات ضدمیکروبی عصاره سماق با پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر گوشت قرمز در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و معمولی
(دانشگاه علوم پزشکی ارومیه, 2017-06-01)پیشزمینه و هدف: گوشت گاو به دلیل داشتن مواد مغذی ضروری، مستعد فساد میکروبی بوده و در طبیعت دچار فساد میگردند. امروزه بسیاری از مصرفکنندگان، به دلیل اثرات جانبی نگهدارندههای شیمیایی نظیر سرطانزایی و ناقص الخلقهزایی ...



