مرور دوره 27, شماره 7 بر اساس موضوع "لاکتوباسیلوس روتری"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
کنترل زیستی لیستریا مونوسیتوژنز توسط لاکتوباسیلوس روتری به همراه عصاره آبی سیر در محیط آزمایشگاهی
(دانشگاه علوم پزشکی ارومیه, 2016-10-01)پیشزمینه و هدف: طبیعت منحصربهفرد لیستریا مونوسیتوژنز و توانایی رشد در درجه حرارتهای یخچالی، لیستریا مونوسیتوژنز را به یک تهدید جدی برای ایمنی محصولات گوشتی آماده مصرف تبدیل کرده است. مشخصشده است که باکتریهای اسیدلاکتیک ...



