مرور دوره 28, شماره 5 بر اساس موضوع "اثرات آنتیاکسیدانتی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی و مقایسه عملکرد آنتیاکسیدانتی و تعیین محتوای تام فنلی اسانس و عصاره الکلی-آبی گیاه اناریجه (Pimpinella Affinis)
(دانشگاه علوم پزشکی ارومیه, 2017-08-01)پیشزمینه و هدف: امروزه با توجه به اثرات نامطلوب آنتیاکسیدانتهای سنتزی، تمایل زیادی به استفاده از گیاهان به دلیل دارا بودن خواص آنتیاکسیدانتی وجود دارد. این مطالعه نیز، باهدف بررسی اثرات آنتیاکسیدانتی گیاه اناریجه ...



