مرور دوره 28, شماره 10 بر اساس موضوع "تغذیه"

  • ارتباط ظرفیت تام آنتی اکسیدانی رژیم غذایی با سکته مغزی در بزرگسالان ایرانی 

    رحمانی, سپیده؛ صادقیان, مهدی؛ میلاجردی, علیرضا؛ شاکری, فروغ؛ حسن زاده کشتلی, عمار؛ موسوی, سید محمد؛ کهنسال, ساناز؛ سعادت نیا, محمد؛ اسماعیل زاده, احمد (دانشگاه علوم پزشکی ارومیه, 2018-01-01)
    پیش‌زمینه و هدف: اطلاعات محدودی در ارتباط با ظرفیت تام آنتی‌اکسیدانی رژیم غذایی و خطر سکته مغزی وجود دارد. این مطالعه جهت بررسی ارتباط بین ظرفیت تام آنتی‌اکسیدانی رژیم غذایی و خطر سکته مغزی در میان بالغین ایرانی انجام شده ...

  • تاثیر اتانول بر سطح پلاسمایی سرلوپلاسمین و میزان آنزیم CaMKII بافت قلب در موش صحرایی 

    حشمتی, الهه؛ علیزاده, محمد (دانشگاه علوم پزشکی ارومیه, 2018-01-01)
    پیش‌زمینه و هدف: مصرف مزمن الکل سبب ایجاد ناهنجاری­های قلبی مانند کاردیومیوپاتی، بیماری­های عروق کرونر، فشارخون و سکته قلبی می‌شود. باوجوداینکه اثرات مزمن الکل بر سیستم قلبی­عروقی به‌خوبی اثبات شده است اما مکانیسم­های ...