مرور دوره 28, شماره 10 بر اساس موضوع "تغذیه"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
ارتباط ظرفیت تام آنتی اکسیدانی رژیم غذایی با سکته مغزی در بزرگسالان ایرانی
(دانشگاه علوم پزشکی ارومیه, 2018-01-01)پیشزمینه و هدف: اطلاعات محدودی در ارتباط با ظرفیت تام آنتیاکسیدانی رژیم غذایی و خطر سکته مغزی وجود دارد. این مطالعه جهت بررسی ارتباط بین ظرفیت تام آنتیاکسیدانی رژیم غذایی و خطر سکته مغزی در میان بالغین ایرانی انجام شده ...
-
تاثیر اتانول بر سطح پلاسمایی سرلوپلاسمین و میزان آنزیم CaMKII بافت قلب در موش صحرایی
(دانشگاه علوم پزشکی ارومیه, 2018-01-01)پیشزمینه و هدف: مصرف مزمن الکل سبب ایجاد ناهنجاریهای قلبی مانند کاردیومیوپاتی، بیماریهای عروق کرونر، فشارخون و سکته قلبی میشود. باوجوداینکه اثرات مزمن الکل بر سیستم قلبیعروقی بهخوبی اثبات شده است اما مکانیسمهای ...



