مرور دوره 28, شماره 10 بر اساس موضوع "بیماری مزمن"

  • ارتباط ظرفیت تام آنتی اکسیدانی رژیم غذایی با سکته مغزی در بزرگسالان ایرانی 

    رحمانی, سپیده؛ صادقیان, مهدی؛ میلاجردی, علیرضا؛ شاکری, فروغ؛ حسن زاده کشتلی, عمار؛ موسوی, سید محمد؛ کهنسال, ساناز؛ سعادت نیا, محمد؛ اسماعیل زاده, احمد (دانشگاه علوم پزشکی ارومیه, 2018-01-01)
    پیش‌زمینه و هدف: اطلاعات محدودی در ارتباط با ظرفیت تام آنتی‌اکسیدانی رژیم غذایی و خطر سکته مغزی وجود دارد. این مطالعه جهت بررسی ارتباط بین ظرفیت تام آنتی‌اکسیدانی رژیم غذایی و خطر سکته مغزی در میان بالغین ایرانی انجام شده ...