• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • scientific magazine yafte
    • Volume 18, Issue 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • scientific magazine yafte
    • Volume 18, Issue 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تأثیر نانهای مصرفی در ایران بر سطح قند خون بیماران مبتلا به دیابت نوع 2

    (ندگان)پدیدآور
    منتظری فر, فرزانهکرجی بانی, منصورکیخوائی, محمود علیداشی پور, علیرضاآمیان, مرضیهنکویی, الهه
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    244.0کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    پژوهشي
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    مقدمه: افزایش سطح قند خون پس از صرف غذا، شایع‌ترین اختلال در افراد دیابتی است. از آنجائی که نان یکی از منابع اصلی غذایی در ایران است، هدف از این مطالعه بررسی تأثیر پنج نوع نان مصرفی در ایران (باگت، لواش، تافتون، سنگک و نان جو) بر سطح قند خون بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 و افراد سالم بود. مواد و روش­ ها: در این مطالعه 150 شرکت کننده در دو گروه مساوی بیماران دیابتی نوع 2 و افراد سالم مورد مطالعه قرار گرفتند. هر دو گروه به‌صورت تصادفی به پنج زیرگروه مساوی تقسیم شده، سپس در هر گروه یکی از 5 نوع نان مورد آزمایش که حاوی 50 گرم کربوهیدرات در دسترس بود، داده شد. میزان قند خون در شروع مطالعه، 60 و 120 دقیقه پس از مصرف نان‌ها، اندازه‌گیری شد. یافته­ ها: نتایج نشان داد در هر دو گروه، بالاترین افزایش گلوکز خون بعد از مصرف نان باگت مشاهده شد. نوسانات قند خون پس از 120 دقیقه، در آزمودنی‌هایی که نان سنگک و جو مصرف کرده بودند، به‌طور معنی داری کمتر از مصرف کنندگان نان باگت، لواش و تافتون بود (01/0P
    کلید واژگان
    دیابت نوع 2
    افزایش قند خون
    نان

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2016-09-01
    1395-06-11
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    مرکز ارتقاء سلامت، گروه تغذیه و صنایع غذایی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، زاهدان، ایران
    دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

    شاپا
    1563-0773
    URI
    http://yafte.lums.ac.ir/article-1-2299-fa.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/483770

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب