| dc.contributor.author | کاظمی, احمد | fa_IR |
| dc.contributor.author | بهپور, ناصر | fa_IR |
| dc.contributor.author | همت فر, احمد | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-21T21:49:16Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-11T21:49:16Z | |
| dc.date.available | 1399-08-21T21:49:16Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-11T21:49:16Z | |
| dc.date.issued | 2020-08-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1399-05-11 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | (2020). scientific magazine yafte, 22(2), 177-187. | en_US |
| dc.identifier.issn | 1563-0773 | |
| dc.identifier.uri | http://yafte.lums.ac.ir/article-1-2947-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/483693 | |
| dc.description.abstract | table align=right border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 dir=rtl style=width:626px;border-collapse:collapse;margin-left:6.75pt;margin-right:6.75pt; width=626
tbody
tr style=page-break-inside:avoid;height:1px;
td style=width: 626px; padding: 0in 5.4pt; height: 1px; vertical-align: top; text-align: justify;span style=font-family:Tahoma;strongspan style=font-size:12.0pt;مقدمه:/span/strong span style=font-size:10.0pt;بروز بیماریshy; های قلبی در اثر پیری به صورت فزایندهshy;ای افزایش می shy;یابد. چای سبز یک آنتی اکسیدان است کهnbsp; از پیری سلولی جلوگیری می shy;کند. از اینرو هدف این پژوهش بررسی تأثیر 12nbsp; هفته مصرف عصاره چای سبز بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام (/spanspan dir=LTRspan style=font-size:10.0pt;TAC/span/spanspan style=font-size:10.0pt;)،سطوح مالون دی آلدهید (/spanspan dir=LTRspan style=font-size:10.0pt;MDA/span/spanspan style=font-size:10.0pt;) و فعالیت سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون پراکسیداز و کاتالاز بافت قلب رت shy;های مسن در پاسخ به فعالیت حاد وامانده shy;ساز بود./span/spanspan style=font-family:B Nazanin;span style=font-size:10.0pt;/span/span/td
/tr
tr style=page-break-inside:avoid;height:1px;
td style=width: 626px; padding: 0in 5.4pt; height: 1px; vertical-align: top; text-align: justify;span style=font-family:Tahoma;strongمواد و روشshy; ها:/strong span style=font-size:10.0pt;32 سر رت نرمسن به صورت تصادفی در 2 گروه 16 تایی شامل گروه مکمل و گروه بدون مکمل قرار گرفتند. گروه مکمل 12 هفته مکمل عصاره چای سبز دریافت کردند. در انتهای 12 هفته هر کدام از این گروهshy;ها خود به دو گروه استراحت و تمرین حاد وامانده shy;ساز تقسیم شدند. گروه بدون مکمل همراه باnbsp; استراحت را گروه کنترل، گروه بدون مکمل همراه با تمرین را گروه تمرین، گروه مکمل همراه با استراحت را گروه مکمل و آخرین گروه را مکمل همراه با تمرین نامsubshy;/subگذاری کردیم. بعد از 12 هفته مصرف عصاره چای سبز یک جلسه تمرین واماندهshy;ساز تا حد خستگی روی نوار گردان اجرا کردیم. برای اندازهshy; گیری/span span style=font-size:10.0pt;ظرفیت آنتی اکسیدانی تام،/span span style=font-size:10.0pt;سطوح مالون دی آلدهید و فعالیت سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون پراکسیداز و کاتالاز از روش سنجش الایزا استفاده نمودیم./span span style=font-size:10.0pt;برای بررسی نرمال بودن توزیع داده ها از آزمون شاپیروویلک و برای مقایسه بین گروه ها از آزمون تحلیل واریانس یک راهه (/spanspan dir=LTRspan style=font-size:10.0pt;ANOVA/span/spanspan style=font-size:10.0pt;) و آزمون تعقیبی توکی استفاده شد. سطح معناداری /spanspan style=font-size:8.0pt;05/0/spanspan dir=LTRspan style=font-size:8.0pt;Ple;/span/spanspan style=font-size:10.0pt; در نظر گرفته شد. تحلیل آماری با استفاده از نرم افزار /spanspan dir=LTRspan style=font-size:10.0pt;SPSS 24/span/spanspan style=font-size:10.0pt; انجام شد./span/spanspan style=font-family:B Nazanin;span style=font-size:10.0pt;/span/span/td
/tr
tr style=page-break-inside:avoid;height:1px;
td style=width: 626px; padding: 0in 5.4pt; height: 1px; vertical-align: top; text-align: justify;span style=font-family:Tahoma;span style=font-size:12.0pt;یافتهshy; ها: /spanspan style=font-size:10.0pt;نتایج نشان داد که 12 هفته مصرف عصاره چای سبز موجب افزایش معنادار (05/0/spanspan dir=LTRspan style=font-size:10.0pt;Ple;/span/spanspan style=font-size:10.0pt;) در ظرفیت آنتی اکسیدانی تام، کاهش معنادار (05/0/spanspan dir=LTRP/spanspan style=font-size:10.0pt;le;) در سطوح مالون دی آلدهید و افزایش معنادار (05/0/spanspan dir=LTRspan style=font-size:10.0pt;Ple;/span/spanspan style=font-size:10.0pt;)در فعالیت سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون پراکسیداز و کاتالاز بافت قلب در پاسخ به یک جلسه فعالیت حاد وامانده shy;ساز شد./span/spanspan style=font-family:B Nazanin;span style=font-size:10.0pt;/span/span/td
/tr
tr style=page-break-inside:avoid;height:1px;
td style=width: 626px; padding: 0in 5.4pt; height: 1px; vertical-align: top; text-align: justify;span style=font-family:Tahoma;span style=font-size:12.0pt;بحث و نتیجه shy;گیری/span: span style=font-size:10.0pt;طبق نتیجه این پژوهش، 12 هفته مصرف عصاره چای سبز سبب افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و افزایش فعالیت آنزیم shy;های آنتی اکسیدانی و همچنین کاهش سطوح مالن دی آلدهید در حالت استراحت و پس از انجام فعالیت حاد وامانده shy;ساز می shy;شود. این نتایج نشان می دهد مصرف عصاره چای سبز با توجه به خواص آنتی اکسیدانی از پیری سلولی و بیماری های قلب و عروقی در سنین بالاتر جلوگیری می کند./span/span/td
/tr
/tbody
/table
div style=text-align: justify;div style=clear:both;/div/div | fa_IR |
| dc.format.extent | 802 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.relation.ispartof | scientific magazine yafte | en_US |
| dc.relation.ispartof | مجله علمی پژوهشی یافته | fa_IR |
| dc.subject | چای سبز | fa_IR |
| dc.subject | تمرین وامانده ساز | fa_IR |
| dc.subject | آنتی اکسیدان تام | fa_IR |
| dc.subject | مالون دی آلدهید | fa_IR |
| dc.subject | سوپراکسید دیسموتاز | fa_IR |
| dc.subject | گلوتاتیون پراکسیداز | fa_IR |
| dc.subject | کاتالاز | fa_IR |
| dc.subject | فیزیولوژی انسانی | fa_IR |
| dc.title | تأثیر 12 هفته مصرف عصاره چای سبز بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام (TAC)، سطوح مالون دی آلدهید (MDA) و فعالیت سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون پراکسیداز و کاتالاز بافت قلب رتهای مسن در پاسخ به فعالیت حاد واماندهساز | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | كاربردي | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه تربیت بدنی، واحد بروجرد، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه فیزیولوژی ورزشی، دانشکده علوم ورزشی، دانشگاه رازی، کرمانشاه، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه تربیت بدنی، واحد بروجرد، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 22 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 177 | |
| dc.citation.epage | 187 | |