نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکاظمی, احمدfa_IR
dc.contributor.authorبهپور, ناصرfa_IR
dc.contributor.authorهمت فر, احمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-21T21:49:16Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-11T21:49:16Z
dc.date.available1399-08-21T21:49:16Zfa_IR
dc.date.available2020-11-11T21:49:16Z
dc.date.issued2020-08-01en_US
dc.date.issued1399-05-11fa_IR
dc.identifier.citation(2020). scientific magazine yafte, 22(2), 177-187.en_US
dc.identifier.issn1563-0773
dc.identifier.urihttp://yafte.lums.ac.ir/article-1-2947-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/483693
dc.description.abstracttable align=right border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 dir=rtl style=width:626px;border-collapse:collapse;margin-left:6.75pt;margin-right:6.75pt; width=626 tbody tr style=page-break-inside:avoid;height:1px; td style=width: 626px; padding: 0in 5.4pt; height: 1px; vertical-align: top; text-align: justify;span style=font-family:Tahoma;strongspan style=font-size:12.0pt;مقدمه:/span/strong span style=font-size:10.0pt;بروز بیماریshy; های قلبی در اثر پیری به صورت فزایندهshy;ای افزایش می shy;یابد. چای سبز یک آنتی اکسیدان است کهnbsp; از پیری سلولی جلوگیری می shy;کند. از اینرو هدف این پژوهش بررسی تأثیر 12nbsp; هفته مصرف عصاره چای سبز بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام (/spanspan dir=LTRspan style=font-size:10.0pt;TAC/span/spanspan style=font-size:10.0pt;)،سطوح مالون دی آلدهید (/spanspan dir=LTRspan style=font-size:10.0pt;MDA/span/spanspan style=font-size:10.0pt;) و فعالیت سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون پراکسیداز و کاتالاز بافت قلب رت shy;های مسن در پاسخ به فعالیت حاد وامانده shy;ساز بود./span/spanspan style=font-family:B Nazanin;span style=font-size:10.0pt;/span/span/td /tr tr style=page-break-inside:avoid;height:1px; td style=width: 626px; padding: 0in 5.4pt; height: 1px; vertical-align: top; text-align: justify;span style=font-family:Tahoma;strongمواد و روشshy; ها:/strong span style=font-size:10.0pt;32 سر رت نرمسن به صورت تصادفی در 2 گروه 16 تایی شامل گروه مکمل و گروه بدون مکمل قرار گرفتند. گروه مکمل 12 هفته مکمل عصاره چای سبز دریافت کردند. در انتهای 12 هفته هر کدام از این گروهshy;ها خود به دو گروه استراحت و تمرین حاد وامانده shy;ساز تقسیم شدند. گروه بدون مکمل همراه باnbsp; استراحت را گروه کنترل، گروه بدون مکمل همراه با تمرین را گروه تمرین، گروه مکمل همراه با استراحت را گروه مکمل و آخرین گروه را مکمل همراه با تمرین نامsubshy;/subگذاری کردیم. بعد از 12 هفته مصرف عصاره چای سبز یک جلسه تمرین واماندهshy;ساز تا حد خستگی روی نوار گردان اجرا کردیم. برای اندازهshy; گیری/span span style=font-size:10.0pt;ظرفیت آنتی اکسیدانی تام،/span span style=font-size:10.0pt;سطوح مالون دی آلدهید و فعالیت سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون پراکسیداز و کاتالاز از روش سنجش الایزا استفاده نمودیم./span span style=font-size:10.0pt;برای بررسی نرمال بودن توزیع داده ها از آزمون شاپیروویلک و برای مقایسه بین گروه ها از آزمون تحلیل واریانس یک راهه (/spanspan dir=LTRspan style=font-size:10.0pt;ANOVA/span/spanspan style=font-size:10.0pt;) و آزمون تعقیبی توکی استفاده شد. سطح معناداری /spanspan style=font-size:8.0pt;05/0/spanspan dir=LTRspan style=font-size:8.0pt;Ple;/span/spanspan style=font-size:10.0pt; در نظر گرفته شد. تحلیل آماری با استفاده از نرم افزار /spanspan dir=LTRspan style=font-size:10.0pt;SPSS 24/span/spanspan style=font-size:10.0pt; انجام شد./span/spanspan style=font-family:B Nazanin;span style=font-size:10.0pt;/span/span/td /tr tr style=page-break-inside:avoid;height:1px; td style=width: 626px; padding: 0in 5.4pt; height: 1px; vertical-align: top; text-align: justify;span style=font-family:Tahoma;span style=font-size:12.0pt;یافتهshy; ها: /spanspan style=font-size:10.0pt;نتایج نشان داد که 12 هفته مصرف عصاره چای سبز موجب افزایش معنادار (05/0/spanspan dir=LTRspan style=font-size:10.0pt;Ple;/span/spanspan style=font-size:10.0pt;) در ظرفیت آنتی اکسیدانی تام، کاهش معنادار (05/0/spanspan dir=LTRP/spanspan style=font-size:10.0pt;le;) در سطوح مالون دی آلدهید و افزایش معنادار (05/0/spanspan dir=LTRspan style=font-size:10.0pt;Ple;/span/spanspan style=font-size:10.0pt;)در فعالیت سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون پراکسیداز و کاتالاز بافت قلب در پاسخ به یک جلسه فعالیت حاد وامانده shy;ساز شد./span/spanspan style=font-family:B Nazanin;span style=font-size:10.0pt;/span/span/td /tr tr style=page-break-inside:avoid;height:1px; td style=width: 626px; padding: 0in 5.4pt; height: 1px; vertical-align: top; text-align: justify;span style=font-family:Tahoma;span style=font-size:12.0pt;بحث و نتیجه shy;گیری/span: span style=font-size:10.0pt;طبق نتیجه این پژوهش، 12 هفته مصرف عصاره چای سبز سبب افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و افزایش فعالیت آنزیم shy;های آنتی اکسیدانی و همچنین کاهش سطوح مالن دی آلدهید در حالت استراحت و پس از انجام فعالیت حاد وامانده shy;ساز می shy;شود. این نتایج نشان می دهد مصرف عصاره چای سبز با توجه به خواص آنتی اکسیدانی از پیری سلولی و بیماری های قلب و عروقی در سنین بالاتر جلوگیری می کند./span/span/td /tr /tbody /table div style=text-align: justify;div style=clear:both;/div/divfa_IR
dc.format.extent802
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofscientific magazine yafteen_US
dc.relation.ispartofمجله علمی پژوهشی یافتهfa_IR
dc.subjectچای سبزfa_IR
dc.subjectتمرین وامانده سازfa_IR
dc.subjectآنتی اکسیدان تامfa_IR
dc.subjectمالون دی آلدهیدfa_IR
dc.subjectسوپراکسید دیسموتازfa_IR
dc.subjectگلوتاتیون پراکسیدازfa_IR
dc.subjectکاتالازfa_IR
dc.subjectفیزیولوژی انسانیfa_IR
dc.titleتأثیر 12 هفته مصرف عصاره چای سبز بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام (TAC)، سطوح مالون دی آلدهید (MDA) و فعالیت سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون پراکسیداز و کاتالاز بافت قلب رت‌های مسن در پاسخ به فعالیت حاد وامانده‌سازfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeكاربرديfa_IR
dc.contributor.departmentگروه تربیت بدنی، واحد بروجرد، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه فیزیولوژی ورزشی، دانشکده علوم ورزشی، دانشگاه رازی، کرمانشاه، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه تربیت بدنی، واحد بروجرد، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد، ایرانfa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue2
dc.citation.spage177
dc.citation.epage187


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد